• Načítám...
>

Poděbrady žily food festivalem

School Food Festival zaplnil první červnový den poděbradskou kolonádu. Příchozí mohli ochutnat nejrůznější pokrmy od české klasiky až po exotiku. Pořadatelem akce byla místní Hotelová škola.

Reklama

V loňském roce oslavila poděbradská hotelovka 50. narozeniny tím, že na místní kolonádě uspořádala food festival. Ten sklidil úspěch a o prvním červnovém dnu se tak uskutečnil už 2. ročník.

"Ten loňský rok jsme si velice užili počínaje návštěvníky, hosty až po organizátory. Všem připadalo, že atmosféra byla krásná, tak to zkoušíme letos ještě jednou," řekla Jana Podolíková, ředitelka Hotelové školy Poděbrady.

"Děti tady před veřejností prezentují co umí. Já jsem tady s kočárkem, tak samozřejmě v tomto počasí mám ráda různé koktejly, budu ale opatrná. Vloni jsem si odtud přivezla výborné domácí zavařeniny bez cukru. Uvidíme co bude, určitě něco pořídíme domů," řekla Jaroslava Pokorná Jermanová, hejtmanka Středočeského kraje.

Studenty přišel podpořit i místostarosta města, který je absolventem školy.

"V tom leitmotivu Hotelové školy je skvělé jídlo a pití, přátelské setkávání, dobrá muzika, takže souběh těchto věcí si užívám," řekl Miroslav Holas, místostarosta města Poděbrady.

Žáci Hotelové školy předváděli svůj um v mnoha dovednostech a na kolonádě bylo co ochutnávat od řady prodejců.

anketa

I druhý ročník School Food Festivalu se povedl a pomalu se tak stává tradicí, na kterou by měl dorazit každý Středočech.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu