• Načítám...
>

Rudná chystá veřejnou diskuzi k Atolu

Přestavba hotelu Atol na relaxačně zábavní komplex s kasínem vzbuzuje mezi obyvateli Rudné řadu otázek. Zastupitelstvo města se proto rozhodlo uspořádat veřejnou diskuzi, které se zúčastní i zástupci investora. Na ní bude mít veřejnost možnost seznámit se s aktuálním záměrem.

Reklama

V prostoru bývalého hotelu Atol v Rudné u Prahy by měl vzniknout relaxačně-zábavní komplex, jehož součástí má být i největší kasíno ve střední Evropě.

"Vzhledem k tomu, že se jedná o stávající objekt, tak když ten stavebník žádal, tak se to posuzovalo v souladu s územním plánem. A ty návrhy byly všechny v souladu s územním plánem," řekla Daniela Jirečková, vedoucí stavebního úřadu města Rudná.

Tento velkolepý projekt vzbuzuje u místních řadu otázek, na které dostanou odpovědi na chystané veřejné diskuzi. O té nedávno rozhodlo městské zastupitelstvo.

"Protože samotná otázka hazardu a kasína může vyvolávat spoustu dalších navazujících otázek, tak nám přišlo správné umožnit vlastníkovi svůj záměr prezentovat veřejnosti. A stejně tak veřejnosti umožnit, aby na otázky, na které by třeba těžko získávala odpověď od města, protože město nezná přesný záměr, odpověděl přímo ten vlastník. A přijde nám správné pro takové setkání vytvořit platformu a takové setkání umožnit," řekl Lubomír Kocman, starosta města Rudná.

anketa

Veřejná diskuze ke komplexu Atol se uskuteční v polovině ledna příštího roku a její termín bude ještě upřesněn.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu