• Načítám...
>

V Hořovicích rozdávají roušky

Povinnou roušku, kterou nyní potřebuje každý, si mohou obyvatelé v Hořovicích vyzvednout v budově Městského úřadu. Rouška bude zájemcům vydána každý všední den během úředních hodin.

Reklama

Povinnou roušku, kterou nyní potřebuje každý, kdo se pohybuje mezi lidmi si mohou obyvatelé v Hořovicích vyzvednout v budově Městského úřadu. K dostání tu je na odboru sociálních věcí, zdravotnictví a školství v 1. patře.

"Začali jsme to dělat spontánně. Na začátku se to rozjelo tak, že městské kulturní centrum tady v Hořovicích, je to příspěvková organizace města, nemohlo pořádat kulturní akce, tak začali šít roušky. Nejprve zásobili nás jako úřad. Potom to distribuovali po vlastní linii. Domluvili jsme se, že nám část, když budeme potřebovat, dají a my je budeme distribuovat lidem. Další roušky, které máme jsou od mateřské školky a od organizace zdravotně postižených," říká Olga Kebrlová, vedoucí odboru sociálních věcí, zdravotnictví a školství.

Roušky jsou vydávány po předchozí telefonické domluvě. Telefonní číslo zájemci naleznou na facebookových a internetových stránkách města.

"Stačí, když se zavolá. Z počátku jsme nevěděli jaký bude zájem, jaké budeme mít zásoby, tak jsme vždy chtěli vědět jméno, počet roušek a telefon, abychom mu zavolali, že jsou na skladě. Teď už chceme, kdy si konkrétně přijdou," říká Olga Kebrlová, vedoucí odboru sociálních věcí, zdravotnictví a školství.

Rouška bude zájemcům vydána každý všední den během úředních hodin.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu