• Načítám...
>

Kraj nabídne turistům výhody

Středočeský kraj se rozhodl vypořádat s nedostatkem turistů ze zahraničí. Cílit tak bude halvně na ty tuzemské. Kromě nových kampaní, které mají představit atraktivity tohoto kraje, nabídne turistům zvýhodněné vauchery.

Reklama

Středočeský kraj se rozhodl vypořádat s nedostatkem turistů ze zahraničí. Musel tak upustit od některých plánovaných kampaní mířených zejména na cizince. Cílit tak bude hlavně na ty tuzemské.  

"My jsme samozřejmě měli připravenou kampaň na menší i větší propagaci kraje i když byla trošku zaměřena na zahraniční turisty. Nicméně během koronavirové krize jsme ji uzpůsobili tak, abychom nalákali turisty z ČR, ale i z jiných koutů Středočeského kraje. Aby cestovali po našem regionu a aby tady spali a čerpali služby," prozradila hejtmanka Středočeského kraje, Jaroslava Jermanová Pokorná. 

Vedení kraje chce nabídnout zájemcům zvýhodněné vouchery. Podmínkou bude alespoň dvě noci strávené v tomto regionu. 

"Vouchery na ubytování nabízejí příspěvek na jednu osobu 500 korun. Je poskytován pod jedinou podmínkou, že ta dotyčná osoba stráví minimálně dvě noci ve středních Čechách," představila hejtmanka Středočeského kraje, Jaroslava Jermanová Pokorná.

V rámci voucheru budou moci lidé využívat zlevněné vstupenky nebo navštívit danou historickou památku, muzeum či galerii zcela zdarma. 

"Zájemce přijde, zaplatí si ubytování na dvě noci a v rámci 500 korun má voucher, na který může čerpat zdarma vstupné, v našich provozovnách a příspěvkových organizací ," doplnila hejtmanka Středočeského kraje, Jaroslava Jermanová Pokorná.  

 Tento návrh by měl být schválen radou kraje nejpozději do konce června. Tak aby mohli zájemci využívat zvýhodněné vouchery od 1. července.  

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu