• Načítám...
>

Klaudiánova nemocnice má nový parkovací dům

Kladudiánova nemocnice v Mladé Boleslavy má nový parkovací dům. Nabízí až 640 míst pro stání. K parkování ho mohou využít pacienti, zaměstnanci, ale i obyvatelé nedalekých domů.

Reklama

Mladoboleslavská Klaudiánova nemocnice se může pochlubit novým parkovacím domem. Nabízí 640 míst pro parkování. U přestřižení pásky a jeho slavnostního otevření nechyběli představitelé města ani kraje. Přijela i hejtmanka Jaroslava Pokorná Jermanová.

"Nemožnost parkování v blízkosti areálu nemocnice byla obrovská. Tím, jak nemocnice roste a modernizuje se, tak obsluhuje stále větší počet pacientů. Částka, za kterou byl parkovací dům vybudován, není malá. Je to 190 milionů bez DPH. Na druhou stranu to ale zvýší komfort pacientů i zaměstnanců nemocnice," uvedla Jaroslava Pokorná Jermanová, hejtmanka Středočeského kraje.

Na stavbě parkovacího domu v nemocničním areálu spolupracovalo i město Mladá Boleslav. I díky tomu mohou parkovací místa využívat i rezidenti.

"Jsem rád, že parkovací dům mohou využívat nejen pacienti a zaměstnanci nemocnice, ale i obyvatelé našeho města. To znamená lidé bydlících v okolí nemocnice, kde je parkovacích míst také málo," zdůraznil Raduan Nwelati, primátor města Mladá Boleslav.

A jaká bude cena za parkování? Od pondělí do pátku od 6 do 16 hodin zde lidé zaplatí za první hodinu parkování 10 korun, každá další započatá hodina stojí 20 korun. Po 16. hodině ve všední dny, mohou lidé nechat vozidla zaparkovaná až do 6 hodin následujícího dne za 10 korun. V sobotu, v neděli a ve státní svátky zaplatí řidiči pouze 10 korun.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu