• Načítám...
>

Mělnické vinobraní slibuje bohatý program

Mělnické vinobraní se blíží. Návštěvníci se mohou, mimo ochutnávek vína, i letos těšit na bohatý doprovodný program. Chybět nebude stage plná kvalitní muziky ani pouťové atrakce či malá dětská scéna.

Reklama

Mělník se připravuje na vinobraní. Letošní ročník proběhne ve dnech 17.-19-září.

"My jsme především rádi, že letošní vinobraní by konečně, po dvou letech, mohlo proběhnout v tom standardním režimu. Což znamená třídenní festival hudby, pouličního umění, burčáku, českých vín a různých degustačních pochoutek. A doprovodný program bohatý samozřejmě také bude," uvedl Petr Volf, místostarosta Mělníka. 

Ani letos nebude chybět degustační zóna v klidovém prostředí poblíž Náměstí Míru.

"Máme připravenu ochutnávku mělnických vín a vín cechu českých vinařů. A sommelier spolku právě napáruje vína speciálně pro lahůdky, které se jen pro příležitost vinobraní budou podávat právě na degustačním dvoře. Hlavní scéna tradičně bývá ve znamení velkých kapel. Nebo respektive kapel, které mají návštěvnost. Mohu zmínit namátkou J.A.R, Ben Cristovao, Michal Hrůza, Aneta Langerová a podobně," popsal Petr Volf, místostarosta Mělníka.

 Letošní ročník vinobraní se ale neobejde bez protiepidemických opatření.

"Určitě se neobejdeme bez kontrol, případně ověřování toho, zda lidé jsou vakcinováni, testováni případně prodělali covid. Současně předpokládám, že budeme mít testovací místa, aby se lidé mohli když tak otestovat sami," dodal Petr Volf, místostarosta Mělníka.

Veškeré informace, související nejen s těmito opatřeními, ale také s programem, jsou uveřejněny na webových stránkách Mělnického vinobraní, kde se zároveň dají koupit vstupenky v předprodeji.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu