• Načítám...
>

Cestující v kraji mohou využívat deseti měsíční kupony

Od poloviny srpna mohou děti, žáci a studenti ve Středočeském kraji využívat výhodné deseti měsíční časové kupony. Ty mohou také například firmy nabízet svým zaměstnancům jako benefit v podobě přenosných kuponů.

Reklama

Od poloviny srpna mohou děti, žáci a studenti ve Středočeském kraji využívat výhodné deseti měsíční časové kupony. K jejich zavedení došlo na jaře spolu se změnou tarifu ve Středních Čechách.

"Jedná se o deseti měsíční kupony, které byly zavedeny 1. dubna letošního roku a jsou určeny zejména pro děti, žáky a studenty. Zakoupit si je ale může kdokoliv. Mohou být využity pouze ve Středočeském kraji, to znamená ve vnějších tarifních pásmech. Ale na ty deseti měsíční kupony lze dojet na okraj Prahy, to znamená na kraj Prahy," řekl Oldřich Buchetka - tiskový mluvčí IDSK.

Kupony pro děti, žáky a studenty jsou pouze v elektronické podobě. Pro kategorii děti a pro žáky není omezen volitelný začátek platnosti. Pro kategorii student, to znamená cestující ve věku od osmnácti do šestadvaceti let, je omezený volitelný začátek platnosti v období od 15. srpna do 1. listopadu.

"Zakoupit je lze klasicky na předprodejních místech PID lítačky, to znamená na předprodejních místech Pražské integrované dopravy," řekl Oldřich Buchetka - tiskový mluvčí IDSK.

Se změnou tarifu byly ve Středních Čechách nově zavedeny také časové firemní kupony.

"Od 1. dubna jsme rovněž zavedli ve Středočeském kraji takzvané firemní kupony, které jsou přenosné. Jsou o pětatřicet procent dražší než běžné kupony a ty jsou pouze v elektronické podobě," řekl Oldřich Buchetka - tiskový mluvčí IDSK.

Firemní časové kupony mohou firmy nabízet svým zaměstnancům jako bonus. Při registraci těchto kuponů je v případě ztráty či odcizení možnost převodu na jinou PID Lítačku. Více informací naleznou zájemci na webových stránkách Pražské integrované dopravy nebo pidlitacka.cz.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu