• Načítám...
>

Po pauze se opět vrátil Malostranský candrbál

  • 14. listopadu 2021,
  • 0:32,
  • PRAHA 1,
  • Ondřej Švec

Po roční pauze způsobené koronavirovou pandemií se do Malostranské besedy v Praze 1 opět vrátil tradiční Malostranský candrbál. Jednalo se už o 12. ročník. I tentokrát se to na akci jenom hemžilo vymóděnými dámami a pány v nejrůznějších kostýmech. Ani letos nechyběl bohatý doprovodný program a samozřejmě ani tombola s originálními cenami. Jak si návštěvníci oblíbenou Malostranskou akci užili vám ukážeme v naší reportáži!

Reklama

Po vynucené pauze způsobené koronavirovou pandemií se do Prahy 1 opět vrátil oblíbený Malostranský candrbál.

"Je prima, že i přes to, že venku ta situace není úplně nejlepší, tak fůry statečných přišlo a baví se tady. Tentokrát je to v duchu pohádkových bytostí, takže tady potkáváte spousty krásných maškar," řekl Petr Hejma, starosta MČ Praha 1. 

"Já jsem ráda, nejen po té roční pauze, ale já navštěvuji candrbál od jeho vzniku, tady se vždy sejdu s přáteli a je to tady velmi veselé. Mám radost, že se to zase koná," řekla Eva Špačková, místostarostka MČ Praha 1. 

"Tyto akce ukazují to, že se tady spolkově žije, je tady zastoupeno mnoho spolků a že je to v podstatě krok správným směrem a že ta tradice žije," řekl Petr Burgr, 1. místostarosta MČ Praha 1. 

A právě Spolek občanů a přátel Malé Strany a Hradčan ve spolupráci s městskou částí Praha 1 připravil pro návštěvníky bohatý doprovodný program.

"Dnešní téma candrbálu je Moje oblíbená pohádková postava. Pak máme samozřejmě standardní body našeho programu, jako je tombola, což znamená slosování vstupenek a módní přehlídka," řekl Tomáš Oliva, předseda Spolku občanů a přátel Malé Strany a Hradčan. 

Pokud jde o tombolu, tak tady můžeme prozradit, že hlavní cenou byla chutná tlačenka. A pokud jde o módu, tak tady se originalitě meze nekladly.

"V jedné pohádce vystupuje podobně oblečený král Kazisvět a když je někde král Kazisvět, tak určitě musí být i král Dobrosvět," řekl Petr Burgr.

Hlavní bylo, aby se všichni dobře bavili a to Malostranský candrbál dokonale splnil i letos. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu