• Načítám...
>

Praha 11 bude celou zimu bruslit

  • 13. prosince 2019,
  • 22:32,
  • PRAHA 11,
  • Ladislav Jakub

Zima na Praze 11 zase patří bruslařům. Ti se mohou vyřádit hned na dvou místech na Jižním Městě. Tím prvním je sídliště Háje. Kdo brusle nemá, ale zatouží se projet, může si je za malý poplatek půjčit. A když bude hlad nebo snad žízeň, k tomu je tady stánek s občerstvením. Jde o kluziště syntetické. Ale letos vyrostlo ještě druhé kluziště, a to v parku u obchodního centra Westfield Chodov.

Reklama


"My jsme zahájili tradici minulý rok, kdy jsme začali provozovat umělé kluziště. Tady máme poprvé regulérní kluziště. Informace jsou takové, že by tady mělo být i v dalších letech, což je samozřejmě pozitivní," řekl Jan Stárek, radní MČ Praha 11.

Ani u kluziště na Chodově nechybí půjčovna bruslí, místo, kde se lze ohřát a stánek s občerstvením. Dokonce si tu můžete i něco sami ugrilovat.

"Dlouho jsme se zabývali myšlenkou představit našim návštěvníkům lední kluziště. Ale nechtěli jsme nic obyčejného. Chtěli jsme něco, co opravdu bude krásné, zajímavé. To kluziště je unikátní třeba svým přemostěním. A jsme rádi, že je to další místo, kde se naši návštěvníci mohou setkávat," řekla Petra Valentová, marketingová manažerka obchodního centra.

Zástupci centra se inspirovali u kolegů v zahraničí.

"Je mnoho kluzišť, která jsou spojena s našimi centry, s prémiovými krásnými centry. Nebo jsou v historických centrech měst," řekla Petra Valentová.

"Otevřeno bude od pondělí do neděle od 10:00 do 22:00 vyjma Štědrého dne a Silvestra, kdy je provozní doba zkrácena," řekl Martin Schliexbier, promotér.

A nebude chybět ani doprovodný program.

"Plánujeme, aby zde vystupovaly známé osobnosti, zábavní program na ledě a pro malé děti soutěže na ledě, bruslení se školou a podobně," řekl Martin Schliexbier.

Pokud bude zájem, kluziště budou v provozu až do konce ledna.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu