• Načítám...
>

Praha 11 ocenila pracovníky IZS za jejich práci

  • 7. září 2020,
  • 18:39,
  • PRAHA 11,
  • Jan Varga

Praha 11 rozdala ocenění členům integrovaného záchranného systému. Strážníci, policisté, hasiči i zdravotníci si odnesli poděkování od vedení městské části za svoji práci. Ocenění se předávala v Chodovské tvrzi.

Reklama

Praha 11 znovu ocenila práci členů integrovaného záchranného systému. Předala pamětní listy, plakety a dárkové balíčky vybraným pracovníkům městské policie, Policie ČR, hasičských sborů a zdravotnictví.

"Poměrně dost let zde postupně přibývají všechny  tyto potřebné složky. Nyní už je jich všech pět v integrovaném záchranném systému a my jsme rádi, že jim můžeme alespoň tímto způsobem poděkovat za jejich náročnou a hodně důležitou práci. Je to hezký okamžik, který organizujeme jednou za rok.  Jsem rád, že i oni to berou jako ocenění, rádi sem chodí a je to celkově velmi příjemné," konstatoval Petr Jirava, radní MČ Praha 11.

Vybraným pracovníkům se  dostalo uznání za vysoké, dlouholeté, pracovní nasazení, záchranu životů a snižování kriminality. Zeptali jsme se tedy několika z nich, co je na jejich práci baví, naplňuje a na co jsou třeba nejvíce pyšní.

Anketa

"Na naši práci mě baví to, že mohu pomáhat občanům a svým způsobem i sám sobě, budováním bezpečnějšího města."

"Motivuje mě snaha pomoci této městské části a jejím obyvatelům."

"Mě motivuje snaha o záchranu lidských životů a pomoc veřejnosti."

Slavnostní setkání se konalo v prostorách Chodovské tvrze. Od vedení městské části tam vybraní pracovníci dostali plaketu, pamětní list a dárkové balíčky.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu