• Načítám...
>

V Praze 11 se bruslí po celý rok

V Praze 11 se dá bruslit po celý rok v rámci veřejného bruslení. Na své si přijdou malí i velcí.

Reklama

V městské části Praha 11 si můžete užít veřejného bruslení po celý rok v Ice Arene Kateřinky. 

"Veřejné bruslení se u nás pořádá většinou o víkendu pravidelně od 16 do 18 hodin, každou sobotu. Takže dvě hodiny krásného bruslení a v podstatě sem může přijít celá rodina, máme nějaké zvýhodněné balíčky pro rodiny," řekl Jakub Stromko - manažer Ice Arena Kateřinky.

Cena za dospělého je 150 korun, děti do 18 let a senioři 60+ zaplatí 130 korun. Bruslení s trenérem pak vyjde dospělého na 220 korun a dítě na 180.

"V neděli nabízíme ještě veřejné bruslení s trenérem, kde je ta možnost toho, že se mezi lidmi pohybuje instruktor, trenér, který dokáže lidem, kteří mají zájem, poradit a pomoci se základy bruslení. V podstatě jde o to, aby se ti lidé hýbali a našli zalíbení v bruslení jako takovém," řekl Jakub Stromko - manažer Ice Arena Kateřinky.

Návštěvníci mohou v Ice Areně Kateřinky využívat dvě haly, klasickou hokejovou a zmenšenou. Veřejné bruslení většinou probíhá na velké hale, ale závisí to i na počtu návštěvníků.

"Jsme v provozu celoročně a ve všech exponovaných měsících je možnost veřejné bruslení přidat, takže když je možnost, tak samozřejmě reaguji na to, že ten zájem je v zimních měsících a veřejné bruslení přidávám," řekl Jakub Stromko - manažer Ice Arena Kateřinky.

Kromě klasického veřejného bruslení a toho s trenérem mohou návštěvníci využít například i akce půl hřiště za půlku, bruslení pro krasobruslaře či rodinný hokej.

"V týdnu to využívají školy nebo i přes týden máme akce pro veřejnost, je to Půl hřiště za půlku nebo Kraso ledy a jinak fungujeme komerční stadion," řekl Jakub Stromko - manažer Ice Arena Kateřinky.

Na brusle můžete vyrazit i za předpokladu, že bruslit neumíte. Podpůrných hrazdiček mají dostatek a zkušeného trenéra tu mají také.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu