• Načítám...
>

V Letnaněch se konalo Pivobraní

  • Dnes,
  • 11:34,
  • PRAHA 18,
  • Dominika Čompová

Tradiční letňanské Pivobraní přilákalo stovky návštěvníků z širokého okolí. Bohatý program pro malé i velké, živá hudba a lahodné pivo vytvářely nezapomenutelnou atmosféru, která lákala k příjemně strávenému dni plnému zábavy.

Reklama

Za krásného slunečného dne se na Staré Návsi v Letňanech konalo tradiční Pivobraní, které přilákalo místní i návštěvníky z okolí. Na prostranství v historické části Letňan si lidé užívali příjemnou atmosféru, bohatý program a osvěžující pivo.

"Myslím si, že Letňanští už Pivobraní znají, je to velmi tradiční akce. Vždycky se koná tady na Staré návsi. Letos jsme ji přeložili kvůli počasí, měla být plánovaná na  minulý víkend, ale myslím si, že to byl dobrý nápad, protože počasí nám přeje" uvedla Iveta Lojková (TOP 09) - místostarostka MČ Praha 18. 

Naštěstí i většina účinkujících akceptovala přeložený termín.        

A na co se tedy letos návštěvníci mohli těšit?  

"Právě vystupuje Klaunka Leontýnka s balonkovou show,  byly tady dvě pohádky, kapela Guns N' Roses, kapela Flám, Holokrci, MikAel a úplně největším tahákem je večerní koncert skupiny Kreyson s Láďou Křížkem," odpověděla Iveta Lojková (TOP 09) - místostarostka MČ Praha 18.

I přesto, že se jednalo o pivobraní, akce nabídla zábavu pro všechny generace.

"Je  tady pohádkový kvíz, dobročinná tombola, která jde ve prospěch humanitárního fondu městské části Praha 18, za mnou vidíte kreativní dílny klubu Slunečnice a Kazimírka, tam mohou také děti vyplnit volný čas, když rodiče třeba ochutnávají, protože je tady i  soutěž o nejlepší pivovar a nebo soutěž v počtu vypitých piv a máme tady zhruba 16 pivovarů," odpověděla Iveta Lojková (TOP 09) - místostarostka MČ Praha 18.

Aktuální téma povodní samozřejmě neminulo ani tuto akci. 

"Snažili jsme se zareagovat i na situaci, která je momentálně na území České republiky, což jsou velké povodně, proto jsme zde umístili charitativní kasičku, kde mohou lidé přispět a máme zde stan, kde vybíráme pomoc materiální, což se týká třeba trvanlivých potravin, balených vod, čistících prostředků a podobně," řekla Iveta Lojková (TOP 09) - místostarostka MČ Praha 18. 

Počet návštěvníku byl opravdu hojný.  

"Naše akce mají tradičně velkou návštěvnost. Báli jsme se, že lidé nebudou akceptovat ten nový termín, ale myslím si, že se to neodrazilo," dovysvětluje  Iveta Lojková (TOP 09) - místostarostka MČ Praha 18. 

Nadšení byli jak malí, tak dospělí.  

anketa

"Je to tady dobrý."

 "Je to strašně dobrý tady." 

"A co se vám tady nejvíc líbí?"

"To, že je tady zábava a sranda."  

"A co se ti nejvíc líbí tady?"

"Pohádka."

"A jaká byla pohádka?"

"Poštovní."  

"Jsme velice překvapeni z toho, kolik je tedy stánků, kolik je tady atrakcí a hlavně i pro děti program."

"Jak se ti tady dneska líbí?"

"Dobře"

"Co si vyhrála?" 

 "Vyhrála jsem robota."

Slunečný den, příjemná atmosféra, dobré pivo, skvělý program a nadšení návštěvníci. Letos Pivobraní opět dokázalo, proč je jednou z nejpopulárnějších akcí v této části Prahy.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu