• Načítám...
>

V Praze 18 opět volí sportovce roku

V Letňanech opět volí v anketě toho nejlepšího sportovce roku. V těchto dnech mohou kluby nominovat ty nejlepší. Ovšem nominovaní musí žít v Praze 18 nebo reprezentovat místní sportovní klub nebo organizaci. Ty nejlepší sportvoce, týmy nebo trenéry ocení radnice v prosinci, na slavnostním vyhlášení.

Reklama

Je to tady, opět se budou volit ti nejlepší sportovci z Prahy 18. Městská část totiž vyhlásila druhý ročník ankety Sportovec roku. V těchto dnech už mohou jednotlivé sportovní kluby a organizace nominovat své favority, a to nejen v oblasti jednotlivců, ale i týmů a také trenérů. Anketa má celkem tři kola.

Ta bude moci hlasovat v anketě na stránkách městské části. Zájemci ji najdou v rubrice Aktuality. Ty nejlepší sportovce pak ocení vedení městské části na slavnostním vyhlášení. To je naplánované na 18. prosince. Letos se v Letňanech koná druhý ročník ankety, vedení radnice tak chce ocenit úspěšné sportovce a obecně motivovat ke zlepšení sportovní úrovně.

Nominace mohou být za sportovní úspěchy v letošním roce, bude třeba je ale doložit. Nominovaní pak musí splňovat alespoň jedno ze dvou kritérií. Musí žít v městské části nebo reprezentovat místní sportovní klub nebo organizaci. Do speciální kategorie Síň slávy pak je možné nominovat i ty sportovce, kteří už aktivně nesportují.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu