• Načítám...
>

Český ples pomohl hendikepovaným dětem

  • 27. února 2023,
  • 12:59,
  • PRAHA,
  • Monika Rusová

Již pátým rokem se konal v Obecním domě Český ples. Jedná se o velmi prestižní akci, kde se sešlo několik známých tváří. Ples měl tentokrát i charitativní část, kde se vydražilo 670 000 Kč. Tato částka pomůže třem českým hendikepovaným dětem.

Reklama

Vrcholem plesové sezóny v České republice je Český ples konaný v Obecním domě. Akci, která byla v sobotu 18. února, navštívila řada významných osobností ze světa showbyznysu, politiky, kultury a sportu. 

"Ples měl vyšší smysl. Nebylo to pouze o té společenské události, ale o tom, že ten ples pomohl třem hendikepovaným dětem," řekla Alexandra Uherková - PR manažerka Českého plesu.

Evička, Kubík a Honzík byli vybráni na základě svých příběhů týmem Českého plesu. Každý z nich pochází z jiného kraje naší republiky. 

"Dražbu pořádají tradičně manželé Duškovi, kteří jsou organizátory pátého ročníku a výtěžek z dražby ve výši 670 tisíc korun byl rovnoměrnou částí na třetiny rozdělen," řekla Alexandra Uherková - PR manažerka Českého plesu.

Finanční výnos ze čtyřech dražených předmětů bude použit na neurorehabilitace a na speciální kompenzační pomůcky pro zmíněné tři děti. 

"Věci do dražby věnovali především Josef Rataj, umělec, který věnoval obraz, firma Korbička, která věnovala diamantové náušnice, firma Robot, která věnovala speciální luxusní hodinky a módní návrhářka Zuzana Lešák Černá věnovala krásné společenské šaty," řekla Alexandra Uherková - PR manažerka Českého plesu.

Zábava, tanec, neopakovatelná atmosféra, gastronomické delikatesy a pomoc na dobrou věc. Takový byl pátý vydařený ročník Českého plesu v roce 2023. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu