• Načítám...
>

U Zdravotního ústavu se bude opravovat vozovka

  • 21. července 2023,
  • 9:59,
  • PRAHA,
  • Ondřej Švec

Od 19. června probíhá v ulici U Zdravotního ústavu v úseku mezi ulicemi Šrobárova a Benešovská v městské části Praha 10 rekonstrukce vozovky. Práce, které provádí Technická správa komunikací, plynule navážou na rekonstrukci vodovodního řadu, kterou v dané lokalitě provádí Pražská vodohospodářská společnost. Během rekonstrukce bude provedena souvislá údržba vozovky, v rámci které budou vyměněny asfaltové vrstvy v tloušťce 100 milimetrů s následnou pokládkou nových vrstev. Práce potrvají až do 29. července.

Reklama

Technická správa komunikací zahájila 19. června rekonstrukci vozovky v ulici U Zdravotního ústavu v úseku mezi ulicemi Šrobárova a Benešovská v městské části Praha 10. Práce plynule navazují na rekonstrukci vodovodního řadu, které v dané lokalitě provádí Pražská vodohospodářská společnost.

Barbora Lišková, tisková mluvčí Technické správy komunikací: „V rámci rekonstrukce ulice U Zdravotního ústavu dojde ke kompletní rekonstrukci vozovky a dalších částí komunikace, to znamená i chodníků, obrub a autobusových zastávek.“

Během oprav dojde k částečné uzavírce komunikace a řidiči budou muset jet jinudy.

Barbora Lišková, tisková mluvčí Technické správy komunikací: „Objízdná trasa bude vedena ulicemi Šrobárova, Vlašimská, Benešovská, a to i pro městskou hromadnou dopravu. Některé autobusové zastávky musíme proto přesunout do jiné části.“

Rekonstrukce bude realizována ve dvou etapách. V první etapě budou uzavřeny oba jízdní pruhy ve směru Eden od ulice Šrobárova. Bude se to týkat jak odbočení doprava, tak odbočení doleva. Ve druhé etapě pak dojde k uzavírce pravého pruhu ve směru Želivského a levého odbočovacího pruhu ve směru Eden od ulice Benešovská - Šrobárova. V dopravní špičce počítejte se zdržením 10–30 minut, tedy střední mírou komplikace. Práce potrvají až do 29. července tohoto roku. 

Střední míra komplikace

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu