• Načítám...
>

Trampolínový park nabízí zábavné skákání pro všechny

  • 21. srpna 2024,
  • 22:37,
  • PRAHA,
  • Ondřej Švec

Pokud rádi skáčete a doma vás s vaší vášní vyhazují, máme pro vás jeden zajímavý tip. V Praze na Jarově, Zličíně a nejnověji také v Letňanech můžete navštívit JumpPark. Jde o trampolínový park plný nejrůznějších skákacích atrakcí, na kterých si užijete spoustu zábavy a když se do toho pořádně opřete, tak i spálíte poměrně dost kalorií. Dělat salta na trampolíně je totiž pořádná makačka. Park je určený i pro děti, školy nebo celé rodiny a pokud byste chtěli, klidně tam můžete oslavit narozeniny nebo uspořádat nějakou firemní akci.

Reklama

V Praze je spousta míst, které můžete s dětmi nebo jen tak sami navštívit. Pokud ale hledáte nějakou pořádnou skákačku, tak tu nejlepší najdete v JumpParku. Vybrat si můžete hned ze třech míst, a to na Jarově, na Zličíně a nejnověji pak v Letňanech, kde je nejvíce skákacích atrakcí pro všechny věkové kategorie. 

"Kromě trampolín tady najdete i pěnové kostky, to jsou takové ty jámy s pěnovými kostičkami, které jsou hodně oblíbené a máme tady i ninja dráhy, což je zase oblíbené u dospělých a rotující zametač, to je také taková trampolína s rotujícím ramenem, což je také docela zajímavé," řekla Zuzana Pechrová - manažerka a provozní JumpPark Letňany.

JumpPark rády navštěvují například školní skupiny nebo příměstské tábory a během roku tam pořádají i vlastní kroužek skákání. Místo je oblíbené i pro rodiny s dětmi a skupiny kamarádů. Trampolínový park je využíván i v případě narozeninových oslav, teambuildingu nebo rozluček se svobodou. 

"Kromě kroužků skákání, které pořádáme po celý školní rok, máme v létě příměstský tábor, během roku děláme přespávací akce a další tematické doprovodné akce, jako je Halloween, Velikonoce a podobně," řekla Zuzana Pechrová - manažerka a provozní JumpPark Letňany.

Je ale pořád třeba myslet na to, že jste na sportovišti a i když skáčete do měkkého, musíte dávat pozor na sebe a případně i na ostatní, aby se náhodou nepřihodilo nějaké to zranění.

"Samozřejmě, že občas k nějakému úrazu dojde, máme tady nastavená samozřejmě naše pravidla, zákazníky před vstupem poučíme o základních pravidlech, jak se na trampolínách chovat a pokud je dodržují, tak v naprosté většině případů se nic nestane," řekla Zuzana Pechrová - manažerka a provozní JumpPark Letňany.

Pokud byste měli o hopsandu v JumpParku zájem, skákání si můžete užít vždy na hodinu, ale pokud byste neměli dost, klidně si můžete připlatit i další hodinu. Ale abyste neměli moc velké oči, ono takové skákání dá totiž docela zabrat. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu