• Načítám...
>

Kolínští posílali vzkazy radnici

Obyvatelé Kolína měli další možnost poslat vedení města vzkaz. A to prostřednictvím bedny přání. Toho využilo přibližně 130 obyvatel. Ti nejčastěji chválili autobusový terminál a přáli si například výstavbu supermarketu v Zálabí.

Reklama

Obyvatelé Kolína měli možnost další možnost poslat vedení města vzkaz. Ať už s konkrétním přáním či tipem na zlepšení života ve městě, pochvalou nebo i kritikou. Do bedny přání, která byla umístěna na radnici letos kolínští vhodili přibližně 130 vzkazů.

"Často se to týká třeba dopravní situace, vyřešení nějakého nového přechodu či parkování. V letošním roce tam několikrát bylo třeba zlepšení, zejména od seniorů, ozvučení obřadní síně," řekl Michael Kašpar, starosta města Kolín.

Toto přání obyvatel radnice plánuje realizovat. Spolu s ním i několik dalších. Jedním z přání je i výstavba supermarketu v Zálabí. Tady stavební práce již probíhají.

"Byl i podnět na zábradlí ke schodům na divadlu, kde pro starší lidi není úplně jednoduché vyjít. To už také řeší pan architekt. Chceme, aby to bylo architektonicky sladěno. A co se týče třeba parkování u nádraží, tak to bude téma, které sice je na delší dobu a je finančně náročné, ale už máme hotovou studii parkovacího domu a chceme v tom pokračovat," řekl Michael Kašpar.

Obyvatelé také chválili některé kroky vedení města. Nejčastěji pak výstavbu autobusového terminálu. Naopak nejméně spokojení jsou s úklidem v ulicích.

"Budeme se snažit posílat do ulic více pracovníků VPP a budeme se snažit řešit to i se společností Ave," řekla Iveta Mikšíková, místostarostka města Kolín.

Vedení kolínské radnice se všemi vzkazy a přáními důkladně zabývá a je-li to možné, autora vzkazu vyrozumí s konkrétní odpovědí.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu