• Načítám...
>

Město Slaný má nové veřejné toalety

Slánští se dočkali nových veřejných záchodků. Původní toalety byly ve špatném stavu a nebyly bezbariérové. V momentě kdy bude ukončen nouzový stav budou místním k dispozici 24 hodin denně.

Reklama

Radnice Slaný nechala zrekonstruovat toalety, které se  nacházejí na boční straně historické budovy muzea v uličce při vchodu do městského kina. Jejich stav byl dlouhá léta zastaralý a nevyhovující prozradil starosta města Slaný

"Záchodky byly velmi zastaralé, takže jejich stav byl nevyhovující. Ale co je podstatné, že nebyly bezbariérové. A naši imobilní občané se tam nedostali a museli chodit po okolních restauracích," prozradil starosta města Slaný, Martin Hrabánek. 

Prostory musely projít kompletní opravou. Vyměněna byla například elektroinstalace či odpady. Díky rekonstrukci za 1,5 milionu mohou lidé využívat renovované sociální zařízen. dodal starosta města Slaný

Celkově jsme museli záchodky předělávat. A přidali jsme tam i přebalovací pult," dodal starosta města Slaný,  Martin Hrabánek. 

V momentě kdy bude ukončen nouzový stav, budou místním toalety k dispozici 24 hodin denně. 

"Necháváme je otevřené kratší dobu, protože nemáme tolik prostoru, abychom je dezinfikovali. Naším cílem je dezinfikovat místa, která jsou více exponovaná," dodal starosta města Slaný, Martin Hrabánek.  .  


Svojí podobu by měly změnit i záchodky v areálu letního kina. Oprava sociálního zařízení v hodnotě 2,5 milionu korun by měla být dokončena do dvou týdnů. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu