• Načítám...
>

Středočeský kraj chce přilákat více turistů

Přilákat do středních Čech co nejvíce turistů. To je cíl tří nových kampaní Středočeské centrály cestovního ruchu. Připravený je také seriál, který bude zaměřený například na tradice či hrady a zámky.

Reklama

Středočeská centrála cestovního ruchu představila nové letní kampaně. Jejich cílem je do regionu přilákat co nejvíce turistů.

"Samozřejmě my bychom chtěli, aby střední Čechy byly pro turisty lákavou destinací, lákavým místem, kde budou trávit třeba svoje aktivní prodloužené víkendy a nebo aktivní víkendy, i když nebudou prodloužené. Kam ale třeba v létě přijedou se svými rodinami i na kratší výlety třeba během všedních dnů," říká hejtmanka Středočeského kraje, Petra Pecková.

"První kampaň je rozvoj produktu Střední Čechy královské. Je to kampaň, která poběží jak v médiích, tak na sociálních sítích a vhodně zvolenou onlineovou kampaní budeme podporovat jak domácí cestovní ruch, tak i ten příjezdový cestovní ruch. A protože jsme zaznamenali zájem zahraničních turistů, tak cílíme na destinace jako Polsko, Německo, Rakousko, ale i samozřejmě na holandské zahraniční turisty nebo návštěvníky," říká Lucie Kaiserová, pověřená řízením SCCR.

Další kampaní bude desetidílný seriál natočený pro internetovou televizi. Zaměřený bude na tradice, lidovou architekturu, hrady a zámky ve Středočeském kraji. Poslední, třetí kampaň je zaměřená na Středočeské kulturní léto.

"Tato kampaň poběží ve spolupráci s muzei, galeriemi, ale i příspěvkovými organizacemi z oblasti kultury. V minulém roce to byla velmi úspěšná kampaň, proto navazujeme i v tomto roce. A co se týká vizuálního stylu, ten jsme ponechali z minulého roku," říká Lucie Kaiserová, pověřená řízením SCCR.

Letní kampaně poběží nejen v online podobě. Setkat se s nimi mohou lidé také například v časopisech či prostřednictvím letáků.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu