• Načítám...
>

Divadlo Metro se znovu otevře, nabídne herecké hvězdy

  • 10. února 2022,
  • 15:33,
  • PRAHA 1,
  • Marek Tereba

Přes dvacet hereckých hvězd se již brzy představí v obnoveném Divadle Metro v centru Prahy. Momentálně tam probíhají dokončovací práce, instalují se sedačky v hledišti, připravuje se zázemí pro herce a probíhají přípravy na několik premiér.

Reklama

Momentálně to v Divadle Metro vypadá takhle. Dokončují se poslední práce a vše se chystá na obnovený provoz. V úplně zrekonstruovaném divadle se představí spousta hereckých hvězd. Mezi nimi Miroslav Etzler, Denisa Nesvačilová, Daniela Šinkorová nebo Martin Zounar. 

"My jsme divadlo, jehož penzum bylo hlavně zájezdové. Těch zájezdů, a teď nepočítám covid, je kolem 22 zájezdů za měsíc. V tuto chvíli je už v podstatě 8 titulů, jsou to Dva nahatý chlapi, Špinavý obchod, ať je to Úvěr s Filipem Blažkem a v podstatě mohou se těšit nejen na bulvární komedie, ale samozřejmě i na nádherné vztahové věci ve dvou, ve třech, ve čtyřech hercích," řekl Martin Zounar, herec.

"Já jsem opravdu nadšená. Jsem tady úplně poprvé a takovou pecku jsem opravdu nečekala. Mě uvidí diváci ve hře, v komedii Dva nahatý chlapi, to je taková naše vlajková loď a dále mě uvidí v komedii Osm eur na hodinu, kde se alternuji s Danielkou Šinkorovou a v říjnu začínáme zkoušet novou hru, která se jmenuje O Vánocích budu gay. Je to také sranda, jak jinak, protože my si moc přejeme, aby k nám do divadla chodili lidé se zasmát a zapomenout na své starosti," řekla Martina Randová, herečka.

V divadle vznikne 209 míst na sezení, ale i potřebné zázemí pro herce.

"Herci budou mít tři krásné šatny, dvě větší, jednu malou, kuchyňku, zázemí, pro diváky tady bude veliká šatna, bude tady nádherná kavárna s barem ve foyer, budou tady krásné toalety, máme tady nějaké kanceláře nahoře a v podstatě to bude taková komorní scéna, která se zároveň stává stálou scénou pro některé herce. Někteří jsou samozřejmě i v angažmá v jiných divadlech. Budou tady hrát, ale pro některé to bude možná v životě i první kamenná scéna," řekl René Kekely, tiskový mluvčí Divadla Metro.

Divadlo se otevře představením Dva nahatý chlapi již v sobotu 26. února. Veškeré informace najdete na stránkách divadlometro.cz

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu