• Načítám...
>

Program náplavek bude letos tradičně bohatý

  • 10. února 2022,
  • 15:42,
  • PRAHA 1,
  • Marek Tereba

Pokud se těšíte na teplejší dny, které budete moci strávit na náplavce, rozhodně byste se měli podívat na následující reportáž. Zjišťovali jsme pro vás, na co všechno se letos můžete těšit. Vyrazíte k vodě třeba na lekci jógy?

Reklama

Praha si i na letošní rok připravila, jako již tradičně, bohatý program na náplavky. A na co konkrétně se můžeme těšit?

"Z těch tradičních věcí se nadále mohou návštěvníci těšit na farmářské trhy a různé gastro akce na hořejším nábřeží. Co se týká těch novinek, chystáme několik zajímavých specifik. Je to ve spolupráci s Galerií hl. m. Prahy. Dvě výstavy, jedna z nich by měla být jakési Pražské bienále, další akcí, kterou chystáme, je zavedení rybářských dnů na náplavce. To znamená den, který by se věnoval rybářství a gastro pochoutkám na základě ryb," řekl Jan Chabr, radní hl. m. Prahy.

Hlavní město ale myslí i na nejmladší návštěvníky. 

"Další věcí jsou i Dětský den, teď se chystá velice bohatý Dětský den a veškeré ty informace a program můžete nalézt na webu pražských náplavek. Ten akcent letos bude kladen i na to Hořejší nábřeží, což je ta smíchovská strana náplavky," řekl Jan Chabr, radní hl. m. Prahy.

Pražané se mohou těšit i na jednu novinku. Loni zprovozněná Čapadla jsou přes zimu otevřena zájemcům o bruslení, program se tam ale chystá i na teplejší dny. Konkrétně se můžeme těšit třeba na lekce jógy či akustické koncerty. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu