• Načítám...
>

Manželé Rašilovovi baví v komedii Už tě mám dost!

  • 2. března 2022,
  • 10:57,
  • PRAHA 1,
  • Marek Tereba

Nově otevřené divadlo Metro na Národní třídě přináší i několik premiér. Mezi nimi je i britská komedie s názvem Už tě mám dost! Dost budete mít po návštěvě představení ale jen smíchu.

Reklama

Ještě před pár dny tady v divadle Metro probíhaly dokončovací práce. Vše se ale stihlo včas a tak se poslední únorový víkend mohla odehrát úplně první představení. Premiéru si odbyla inscenace Už tě mám dost! režiséra Antonína Procházky. V hlavních rolích manželů se představili taktéž manželé Lída a Saša Rašilovovi. Ti byli do poslední chvíle velmi nervózní, jak premiéra dopadne. My jsme se jich na pocity zeptali těsně po představení, které samozřejmě sklidilo velký úspěch.

"Já už uvolněné pocity. Je to britská komedie, která popisuje krizi v manželství po 17 letech, kdy ta žena začne být trošku nespokojená, muž nespokojený není a neví o co jde, ale nakonec to nějak společně vyřeší," řekla Lída Rašilovová, herečka.

"Téma, které na té hře zajímá mě je vasektomie, zákrok u nás nepříliš zatím známý a rozšířený ve světě, já jsem byl překvapen, jak častý a populární. To je taková edukativní stránka, jinak je to opravdu situační legrace, takový britský lehký humor, který má lidem ukázat, že na ty vztahové problémy se dá dívat z odstupu a že když to z toho odstupu vidíme, tak nám to vlastně teprve dochází, jak jsme směšní a jak jsou ty problémy často malicherné," řekl Saša Rašilov, herec.

U Lindy a George dojde k manželské krizi. Jak to mají ale Lída se Sašou?

"Já si myslím, že to bude furt stejné," řekla Lída Rašilovová.

"Určitě ne, já nejsem takový suchar, jako je ten George, kterého hraji. To v žádném případě," řekl Saša Rašilov.

"Není?"

"Není, já ho nenechám být sucharem," řekla Lída Rašilovová. 

V komedii se dále představí herci Miroslav Mejzlík, Denisa Nesvačilová, Milan Peroutka či Martin Písařík nebo Martin Kraus. 

Hru zařazuje divadlo Metro do svého programu každý měsíc. Veškeré informace včetně možnosti nákupu vstupenek najdete na stránkách divadlometro.cz.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu