• Načítám...
>

Praha 1 poděkovala zaměstnancům škol

  • 24. března 2022,
  • 17:02,
  • PRAHA 1,
  • Jaroslav Šetlík

Divadlo ABC ve Vodičkově ulici zaplnili učitelé a zaměstnanci škol z Prahy 1. Právě pro ně městská část uspořádala tradiční divadelní představení. Akce se konala jako poděkování za jejich práci ve školských zařízeních.

Reklama

Praha 1 uspořádala tradiční divadelní představení věnované zaměstnancům mateřských a základních škol. Součástí večera bylo také ocenění některých pracovníků školských zařízení za jejich práci, zejména v době koronavirové.

"Já jsem hrozně šťastná, že po dvouleté pauze, kdy řádil covid a my jsme nemohli mít tu naší tradiční každoroční odměnu pro pedagogy, buď k Vánocům a nebo ke Dni učitelů - a to divadelní představení. Takže konečně to okolnosti dovolily a dnes jsme tady proto, abychom společně oslavili blížící se Den učitelů," řekla Eva Špačková, místostarostka MČ Praha 1.

"Já si myslím že to je takové ocenění celoroční učitelské práce, a ne jenom celoroční, ale i práce za to náročné období covidu, protože nebyla možnost se takhle potkávat. Takže si myslím, že pro všechny je to odměna," řekla Jitka Kendíková, ředitelka ZŠ J. Gutha-Jarkovského.

Nejen na učitele, ale i další zaměstnance škol a školek z Prahy 1 čekalo na jevišti Divadla ABC představení pod názvem Zítra bude swing zníti všude.

"Je to taková hra se zpěvy a odehrává se v Praze 1. Takže to je myslím takový génius loci a to jsme jim chtěli dopřát. A protože na pódiu je živý orchestr, tak to bude mít takový i trošku odlehčený ráz, což si myslím, že je v této době zapotřebí," řekla Eva Špačková, místostarostka MČ Praha 1.

Divadelní představení pro zaměstnance škol pořádá městská část již osm let a v této tradici hodlá i nadále pokračovat.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu