• Načítám...
>

Žofín hostil Ples seniorů

  • 28. března 2022,
  • 10:03,
  • PRAHA 1,
  • Jaroslav Šetlík

Tradiční Ples seniorů uspořádala první městská část. Konal se v Paláci Žofín a návštěvníci se mohli těšit na skvělou zábavu, hudbu a tanec. Celý program vyvrcholil soutěží o nejlepší taneční pár.

Reklama

Ples seniorů. Tradice, která každoročně do Paláce Žofín přiláká stovky seniorů z první městské části a ani letošní ročník nebyl výjimkou.

"Ples seniorů, to je tradice, která trvá na Praze 1 už několik let a myslím si, že to velice dobře, protože senioři mají důvod se sejít, sejít se ve slavnostní náladě, ve slavnostní atmosféře a je to takový náš společný svátek. Covidová přestávka nás zbrzdila, dva roky ples nebyl a o to větší máme radost, že jsme se tady sešli a navíc už jsme se sešli bez roušek," říká místostarosta MČ Praha 1, Petr Burgr.

"Je to tradiční sláva, kterou prakticky vítáme jaro a chceme všem seniorům, nejenom z Prahy 1, udělat radost právě našim pozváním do nádherných prostor Paláce Žofín, kde prožijí svůj ples plný nejrůznější zábavy a samozřejmě krásné muziky a tance," zmiňuje starosta MČ Praha 1, Petr Hejma.

Kromě zábavy, muziky a tance se mohli senioři těšit na taneční vystoupení a další doprovodný program, který probíhal po celém Paláci Žofín.

"Je připravený kulturní program, jak v malém sále, tak nahoře ve velkém sále, který vyvrcholí soutěží o nejlepší taneční pár," říká místostarosta MČ Praha 1, Petr Burgr.

Městská část si pro své seniory kromě plesu připravila na letošní rok i mnoho dalších akcí. Chybět nebudou například oblíbené koncerty v Malostranské besedě, výlety po celé České republice či kluby seniorů.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu