• Načítám...
>

Praha 1 připravila další plavbu lodí pro seniory

  • 12. srpna 2022,
  • 15:08,
  • PRAHA 1,
  • Jaroslav Šetlík

Praha 1 připravila pro své seniory další plavbu po Vltavě. Krásy Prahy si senioři vychutnali za doprovodu živé hudby. I tentokrát bylo pro seniory připraveno občerstvení a tombola.

Reklama

Další plavbu po Vltavě připravila Praha 1 pro své seniory. Ti mohli krásy hlavního města obdivovat z paluby lodě Bohemia Rhapsody a to za doprovodu živé hudby v podání tria Evergreen.

"Je to taková společenská plavba pro seniory, kdy dvě hodiny plujeme po Vltavě. Je to spojené s kulturním programem, ale především naši spoluobčané, kteří už mají určitý věk, naši senioři, mají prostor si popovídat, i si třeba zazpívat a prožít spolu společné dopoledne. To společné je důležité," řekl Petr Burgr, místostarosta MČ Praha 1.

"Je to opravdu tradiční a senioři z Prahy 1 si na to zvykli a když se řekne, že si mají jít pro lístky, tak jsou v momentě pryč. A je to dobře, protože kde jinde se mají scházet, popovídat si, poslechnout si muziku. Já si myslím, že toto je velmi dobrá akce radnice právě pro seniory," řekla Eva Špačková, místostarostka MČ Praha 1.

Plavby jsou zdarma a jsou určené výhradně pro seniory z první městské části. Ti s sebou ale v některých případech mohou mít i doprovod.

"Já jsem rád, že toto pokračuje a jsem přesvědčen o tom, že to bude pokračovat i nadále a že lidé, kteří žijí v Praze 1 a dostanou se do věku, kdy už potřebují také trochu pomoc od svých blízkých a nebo od ostatních, zde budou žít spokojeně," řekl Petr Burgr, místostarosta MČ Praha 1.

I tentokrát bylo pro seniory připraveno občerstvení a tombola. Další plavbu připravila Praha 1 na září. Přesný termín bude včas zveřejněn na webových stránkách městské části.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu