• Načítám...
>

Senioři Prahy 1 opět vypluli na Vltavu

  • 17. července 2023,
  • 17:04,
  • PRAHA 1,
  • Kristýna Svobodová

Zhruba tříhodinovou plavbu po Vltavě absolvovali v polovině července senioři z Prahy 1. Šlo už o tradiční akci, na které čekal účastníky pestrý kulturní program i příjemné počasí.

Reklama

Pod několika mosty od Vyšehradu až po Štvanici propluli senioři z městské části Praha 1. Na jednom z pražských parníků se totiž konala tradiční plavba seniorů.

,,Tato akce je dlouhodobá, je to akce pro naše seniory Prahy 1 a je to akce vlastně pod střediskem sociálních služeb, což je jedna z našich jedenadvaceti příspěvkových organizací, myslím tím organizací Prahy 1. Dnes jsme tady díky jedné osobě, a to je mecenáš městské části Praha 1, jeden z těch lidí, kteří tady dneska jsou, a to je pan Rybařík. Takže já bych mu strašně moc poděkoval za to, že tady dnes můžeme být," řekl 1. místostarosta MČ Praha 1 David Bodeček (Nezávislý).

,,Rozhodl jsem se přispět nejen na dnešní plavbu, ale i na Májový ples, který se konal v polovině května a poslední parník, který se konal v polovině června." řekl sponzor akce a senior z Prahy 1 Václav Rybařík.

Zájem seniorů o plavbu byl veliký a o zábavu ani letos nebyla nouze. K poslechu i k tanci zahrála živá hudba a celému výletu přálo i příznivé letní počasí.

,,Já jsem tady při tom úvodním proslovu říkal to, že bych byl velmi rád, kdyby si tady senioři odpočinuli, aby se odpoutali od svých starostí a aby si tady tuto akci užili. Čeká je zábava, čeká je tady setkání s přáteli, s těmi, které třeba delší dobu neviděli," doplnil Bodeček.

A i tentokrát bylo pro seniory připraveno drobné občerstvení a nechyběla ani oblíbená tombola.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu