• Načítám...
>

V Praze 1 to opět rozjeli na candrbálu

  • 5. listopadu 2023,
  • 21:34,
  • PRAHA 1,
  • Veronika Kuželková

V Malostranské besedě v Praze 1 se opět konal tradiční Malostranský candrbál. Jednalo se už o 14. ročník. I tentokrát se to na akci jenom hemžilo vymóděnými dámami a pány v nejrůznějších kostýmech. Ani letos nechyběl bohatý doprovodný program a samozřejmě ani tombola s originálními cenami. Jak si návštěvníci oblíbenou malostranskou akci užili vám ukážeme v naší reportáži!

Reklama

V Malostranské besedě bylo opět veselo. Místní se totiž zase sešli na tradičním Malostranském candrbále a už po 14. tedy oblékli nejrůznější převleky a bavili se u dobrého jídla a pití.

"Je to jedna z nejbáječnějších sousedských akcí, která se na Malé Straně koná. Organizují to zdejší spolky. Je to prostě to, co k Malé Straně patří a upřímně řečeno před nastupujícím adventem je to takové pěkné povyražení," řekla Terezie Radoměřská (TOP 09), starostka MČ Praha 1.

"Nejsem tady poprvé, jsem tady asi počtvrté. Ta akce je výborná. Vždy s nějakým tématem a já jsem rád, že vždycky tím tématem mi sedne," řekl David Bodeček (Piráti), místostarosta MČ Praha 1.

"Já jsem strašně ráda, že se zdejší občané, občané Prahy 1, do toho vždycky s takovou vervou pustí a jak říkám, je to jedna z nejveselejších a nejkrásnějších akcí, které tady na Malé Straně máme," řekla Terezie Radoměřská (TOP 09), starostka MČ Praha 1.

"Pro mě je to typická komunitní akce, která má tady na Praze 1 tradici. Já jsem strašně moc rád, že na tuto akci právě chodí místní a tím, že už je to záležitost mnohaletá, tak si myslím, že to je ta nejlepší reference," řekl David Bodeček (Piráti), místostarosta MČ Praha 1.

"Dneska je to pro nás víceméně takový už standardní večer, i když hornisté jsou tady poprvé na zahájení lovecké sezóny. Jsou tu naši oblíbení Kanci z Újezda. Bude tam předkapela, pak bude módní přehlídka Pavly a Olgy, pak zase bude k tanci a poslechu hrát tady místní kapela a pak bude oblíbená tombola, která je svým způsobem vyvrcholením večera," řekl Tomáš Oliva, předseda Spolku občanů a přátel Malé Strany a Hradčan.

Tradiční candrbál společně s první městskou částí ruku v ruce pořádá Spolek občanů a přátel Malé Strany a Hradčan. Ten se postaral i o bohatou tombolu plnou zajímavých cen.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu