• Načítám...
>

Školky v Praze 13 soutěžily na dětském dni o kuchyni

  • 2. června 2024,
  • 16:20,
  • PRAHA 13,
  • Ladislav Jakub

.

Reklama

Plno dobrot, soutěží, hasičská pěna nebo školní kuchyňka jako výhra v soutěži o nejkrásnější kuchařskou čepici. Tak vypadal dětský den v Praze 13. Už tradičně ho městská část připravila v Centrálním parku. Nejsladší odměnou pro dospěláky, organizátory byla dětská radost. 

"Když jsme se podívali na děti, tak byly všechny šťastné a veselé," řekla místostarostka městské části Prahy 13 Marcela Plesníková.  

Dětského dne se zúčastnily všechny děti z mateřských škol na Třináctce. Připraveno bylo i plno atrakcí a dalších dárků či pochoutek. Některé vyráběli ti nejmenší. 

"Ti třeba vyráběli malé dorty, které si potom mohli sníst nebo tady bylo jedno další takové pečivo. Nebo si sami vyráběli palačinky na stáncích. Takže přiložili ruku k dílu," doplnila místostarostka třináctky. 

A na co se nejvíc těšili ti, kteří mají 1. června svátek, tedy děti?

anketa

"Skákací hrad."

"Na kolotoč."

"Na barvení obličeje."

"Co se ti tady nejvíce líbí?"

"Trampolíny."

"Máme tu pár novinek, jsou tu nové soutěže, dělají se palačinky, zkrátka je to dneska takový kuchařský den, kdy děti měly v mateřských školách takovou soutěž vytvořit kuchařskou čepici. A ta, která vyhraje, tak ta školka dostane kuchyňskou linku," zmínil starosta městské části Praha 13,

A ještě jeden dárek děti dostaly. 

"Jsme navíc předali všem dětem nové dětské hřiště v ulici Mohylová," dodal starosta Prahy 13 David Vodrážka. 

Starosta Třináctky také připomněl, že nejen den dětí je příležitostí pro kulturní a sportovní akce v této městské části. 

"Těch akcí dneska děláme docela dost. Na minigolfu probíhá akce, v kuželkárně bude probíhat, zkrátka těch věcí je celá řada, protože Praha 13 má spoustu organizací, aktivit, sportovních klubů a kroužků," vyzdvihl starosta Třináctky. 

V praxi to znamená jediné, nejde jen o jednu obrovskou hromadnou akci, ale je jich v průběhu roku celá řada, tak aby si každý našel tu svou oblíbenou. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu