• Načítám...
>

Praha 2 zahájila bruslařskou sezónu

  • 7. prosince 2023,
  • 15:05,
  • PRAHA 2,
  • Veronika Kuželková

Bruslařskou sezónu v Praze 2 odstartovali ve středu 6. prosince v parku Grébovka a na dalších dvou místech. Slavnostního zahájení se účastnil i starosta Prahy 2 Jan Korseska v doprovodu radních. A nechybělo ani tradiční vystoupení krasobruslařek a krasobruslařů, kteří předvedli profesionální vystoupení a od obecenstva si vysloužili nadšené ovace a bouřlivý potlesk.

Reklama

Milovníci bruslení si na Dvojce přijdou rozhodně na své. Místní radnice totiž letos připravila ledové plochy hned na třech místech. My se vydali do Grébovky, kde nás kromě starosty Jana Korsesky přivítal i jeho zástupce Michal Zuna.

"Tak já jsem moc rád, že po roce zahajujeme bruslařskou sezónu opět tady na Grébovce. My máme letos otevřena celkem tři kluziště, Grébovku, dole v Jammertale na Folimance a také Sady Svatopluka Čecha. A já sport vnímám jako primární prevenci bezpečnosti, takže já jsem hrozně rád, že můžeme sportovní využití touto formou - formou bruslení nabídnout jak malým dětem, velkým dětem, mládeži, rodinám s dětmi, prakticky komukoliv. Naše kluziště budou využívat i základní školy v rámci tělesné výchovy," řekl Michal Zuna (TOP 09), místostarosta MČ Praha 2.

Kromě možnosti si zabruslit měli návštěvníci v Grébovce možnost zhlédnout i profesionální vystoupení.

"My samozřejmě zahajujeme oficiálně na Grébovce, protože považujeme Grébovku za nejkrásnější místo pro kluziště, ale neméně krásné jsou Sady Svatopluka Čecha, tam, kde je v létě vodní prvek, děti se tam koupou, cákají, tak v zimě si tam bruslí. No a stálé místo, kde máme kluziště, je v Jammertale. Já chci dodat, že přeji všem krásný advent. Bruslařům všeho druhu, to znamená od malých prcků až po ty nejstarší, ať si to užijí, ať si prostě užijí ta tři naše kluziště, protože podle mě jsou nejhezčí v Praze," řekl Jan Korseska (ODS), starosta MČ Praha 2.

 Všechny možnosti, kam si zajít v rámci Dvojky zabruslit, včetně cen vstupného i otevírací doby najdete na stránkách www.jsmenalede.cz

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu