• Načítám...
>

Praha 3 vyhlásila soutěž o provozovnu roku

  • 31. října 2017,
  • 17:58,
  • PRAHA 3,
  • Jana Peterková

Nejlepší podnikatelé mohou zabojovat o titul provozovna roku 2017 Městské části Praha 3. Trojka se snaží podnikatele každoročně motivovat k rozvoji své živnosti touto prestižní anketou. Nominace jsou rozděleny do čtyř kategorií a pokud chcete podpořit svůj oblíbený podnik, máte čas na jeho nominaci do konce listopadu.

Reklama

Kadeřnictví, obchody, řeznictví, vinotéky. Všichni živnostníci se mohou hlásit do oblíbené ankety o nejlepší provozovnu Prahy 3.

anketa

"Byla bych ráda, kdyby nám podnikatel roku otevřel možnosti rozvoje Prahy 3 z hlediska podnikatelů," řekla Vladislava Hujová, starostka MČ Praha 3.

120 provozoven heren a v nich 1600 automatů. Taková byla ještě před několika lety bilance podniků a provozoven v MČ Praha 3. Vedení se naštěstí podařilo tento druh podnikání z ulic vymýtit. Ale tím to zdaleka nekončí. Chtějí, aby Žižkov, Vinohrady a další čtvrti dostaly úplně novou tvář.

"Mohly by zde být galerie, starožitnictví, restaurace, kavárny, cukrárny, věci, které jsou velice příjemné nejen pro rezidenty, ale i pro návštěvníky Prahy 3," řekla Vladislava Hujová.

Právě tato anketa je tu od toho, aby podnikatele inspirovala a motivovala k rozvoji své živnosti.

"My bychom chtěli ocenit stávající podnikatele, jejich inovační nápady, jejich přínos pro rozvoj Žižkova a Vinohrad, ale je tu i druhý důvod. Chtěli bychom podporovat začínající podnikatele," řekla Vladislava Hujová.

Přihlášení a nominovaní podnikatelé budou zařazeni do 4 kategorií dle oboru jejich podnikání - obchod, služby, restaurace a kavárny, kultura, vzdělání a sport.

Přihlášky mohou provozovny podávat až do 30. listopadu. Nominovat svůj oblíbený podnik mohou ale i obyvatelé trojky. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu