• Načítám...
>

Zástupci radnice přišli za seniory z Prahy 3

  • 22. prosince 2017,
  • 15:04,
  • PRAHA 3,
  • Lukáš Kubát

Místostarostové Lucie Vítkovská a Alexandr Bellu z Prahy 3 navštívili před vánočními svátky místní domovy s pečovatelskou službou. Se seniory si popovídali, předali jim malé dárky a popřáli hodně štěstí do nového roku.

Reklama

V domově s pečovatelskou službou v Roháčově ulici v Praze 3 se událo jedno z předvánočních setkání. Za seniory doputovali představitelé místní radnice.

"S kolegyní každoročně jdeme do všech našich domovů pro seniory na Praze 3 a jdeme tak popřát krásný adventní čas našim seniorům, protože senioři jako takoví jsou velmi důležití pro naši městskou část. Pro nás jejich zdraví, komfort, že se mají dobře, je důležité," řekl Alexander Bellu, místostarosta MČ Praha 3.

"Ne všichni mají rodinu, tak jim chceme z radnice popřát, přinést ten vánoční čas, tu atmosféru a popřát jim krásné svátky. Při tom dáváme takový menší dáreček a chvíli tady s nimi pobudeme. Je to hrozně krásné, protože vám říkají, jak se třeba Vánoce slavily před 50 a 60 lety. To je hrozně obohacující. Dnes už se to trošku posunulo, tak je hezké zavzpomínat na ty tradice," řekla Lucie Vítkovská, místostarostka MČ Praha 3.

Senioři si pochutnali na drobném občerstvení a nadšení byli z dárků, které od obou místostarostů dostali.

anketa

Oba místostarostové popřáli seniorům vše nejlepší do roku 2018 a hlavně zdraví. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu