• Načítám...
>

Bavíme se o Břevnově, aneb občané a radnice pospolu

  • 31. března 2023,
  • 12:19,
  • PRAHA 6,
  • Johanka Hubičková

Nové vedení šesté městské části se poprvé plánovaně sešlo se svými občany, aby z očí do očí pohovořili o plánech, nedostatcích i změnách, které jsou v plánu.

Reklama

Představitelé šesté městské části pozvali občany na společné povídání o situaci na Břevnově. Účast byla hojná a plány městské části určitě potěší i ty, kteří se nemohli dostavit osobně.

"Pokud se teď na začátku volebního období dozvíme, že je něco špatně, tak máme šanci to napravit. Břevnovská náměstíčka jsou jedno z nejzajímavějších témat, mnoho místních přichází proto, aby se zeptalo, jaká rekonstrukce tady proběhne, zejména v ulici Říčanova, bavíme se o tom, jaká je budoucnost Polikliniky Pod Marjánkou, kdy proběhne rekonstrukce a revitalizace ulice Bělohorská a máme mnoho dalších témat. Já osobně se těším na rekonstrukci Bělohorské třídy, která je jedna ze skutečně krásných páteřních tříd i obchodního typu a jakmile tam bude více prostoru pro ty obchody, bude tam hezčí povrch na chodníku a přibyde někde i nějaký ten strom, tak si myslím, že se to povýší zase na další úroveň," řekl Jakub Stárek (ODS) - starosta MČ Praha 6.

Jedním z největších témat byla proměna budovy Polikliniky Pod Marjánkou.

"Proběhla soutěž, nejlepší vítězný návrh jsme vybrali. Projekt, který si myslím, že je velice vhodný a budeme o něm informovat a doufám, že do pěti let bude stát celý nový barák," řekl Marián Hošek (KDU-ČSL) - místostarosta MČ Praha 6.

A pan místostarosta přesvědčil občany, že ani na sportoviště se nezapomíná!   

"My tady s místními obnovujeme historický klub Union Břevnov a to sportoviště na Ladronce vedle televizní věže je poměrně zanedbané a iniciativou místních tam místní mládež může sportovat. Finanční prostředky na to připravené samozřejmě máme, ono to naštěstí není v nějakých astronomických částkách. Investice do sportu a volného času jsou pro nás priorita," řekl Petr Prokop (STAN) - místostarosta MČ Praha 6.

Plánované setkání obyvatel s vedením městské části Praha 6 proběhlo úspěšně. Je evidentní, že všichni už se těší na to další. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu