• Načítám...
>

Bavíme se o Břevnově, aneb občané a radnice pospolu

  • 31. března 2023,
  • 12:19,
  • PRAHA 6,
  • Johanka Hubičková

Nové vedení šesté městské části se poprvé plánovaně sešlo se svými občany, aby z očí do očí pohovořili o plánech, nedostatcích i změnách, které jsou v plánu.

Reklama

Představitelé šesté městské části pozvali občany na společné povídání o situaci na Břevnově. Účast byla hojná a plány městské části určitě potěší i ty, kteří se nemohli dostavit osobně.

"Pokud se teď na začátku volebního období dozvíme, že je něco špatně, tak máme šanci to napravit. Břevnovská náměstíčka jsou jedno z nejzajímavějších témat, mnoho místních přichází proto, aby se zeptalo, jaká rekonstrukce tady proběhne, zejména v ulici Říčanova, bavíme se o tom, jaká je budoucnost Polikliniky Pod Marjánkou, kdy proběhne rekonstrukce a revitalizace ulice Bělohorská a máme mnoho dalších témat. Já osobně se těším na rekonstrukci Bělohorské třídy, která je jedna ze skutečně krásných páteřních tříd i obchodního typu a jakmile tam bude více prostoru pro ty obchody, bude tam hezčí povrch na chodníku a přibyde někde i nějaký ten strom, tak si myslím, že se to povýší zase na další úroveň," řekl Jakub Stárek (ODS) - starosta MČ Praha 6.

Jedním z největších témat byla proměna budovy Polikliniky Pod Marjánkou.

"Proběhla soutěž, nejlepší vítězný návrh jsme vybrali. Projekt, který si myslím, že je velice vhodný a budeme o něm informovat a doufám, že do pěti let bude stát celý nový barák," řekl Marián Hošek (KDU-ČSL) - místostarosta MČ Praha 6.

A pan místostarosta přesvědčil občany, že ani na sportoviště se nezapomíná!   

"My tady s místními obnovujeme historický klub Union Břevnov a to sportoviště na Ladronce vedle televizní věže je poměrně zanedbané a iniciativou místních tam místní mládež může sportovat. Finanční prostředky na to připravené samozřejmě máme, ono to naštěstí není v nějakých astronomických částkách. Investice do sportu a volného času jsou pro nás priorita," řekl Petr Prokop (STAN) - místostarosta MČ Praha 6.

Plánované setkání obyvatel s vedením městské části Praha 6 proběhlo úspěšně. Je evidentní, že všichni už se těší na to další. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu