• Načítám...
>

V Pražské ZOO se konají večerní prohlídky

  • 24. ledna 2016,
  • 16:12,
  • PRAHA 7,
  • Barbora Měkotová

Pražská zoologická zahrada nemá otevřeno jen přes den. Pokud chce někdo zjistit, co dělají zvířata, když padne tma, může zavítat na jednu z večerních prohlídek.

Reklama

Výlet do Tróji ve večerních hodinách se může proměnit v zajímavý zážitek. Návštěvníci zoologické zahrady mohou zjistit, co dělají zvířata po zavírací době.

“Večerní prohlídky jsou zajímavé tím, že návštěvníci vidí to, co nemohou vidět přes den. Podívají se do pavilonů, které už jsou běžně zavřené, vidí zvířata, jak se ukládají ke spánku, a také se o nich hodně zajímavého dozví,” uvedla Jana Myslivečková, tisková mluvčí ZOO Praha.

V doprovodu zkušeného průvodce tak mohou návštěvníci objevovat tajemství nočního života. Máme tady řadu zvířat, která žijí takzvaným soumračným způsobem života. takže večer jsou mnohem aktivnější a návštěvníci tedy vidí to, co by přes den jinak neviděli,” doplnila Jana Myslivečková.

Večerní prohlídky probíhají po celý rok. V každé skupině je omezený počet návštěvníků, a proto se doporučuje rezervace. O tento zážitkový program je velký zájem.

Podívanou v zoologické zahradě nezkazí ani zimní počasí. “Některá zvířata si zimu opravdu užívají. Mohu vyjmenovat takové ty typické, jako jsou například lední medvědi nebo tučňáci. V zimě jsou krásně vidět venku i lachtani anebo třeba panda červená, kterou návštěvník v létě nemá šanci v jejím zarostlém výběhu dobře zahlédnout,” popsala Jana Myslivečková.

Večerní prohlídky se konají každý pátek a sobotu a návštěvníci si mohou vybrat ze dvou večerních časů.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu