• Načítám...
>

Policie žádá o pomoc s hledáním dalších zlodějek

  • 27. května 2016,
  • 19:42,
  • PRAHA 7,
  • Johanka Hubičková

Celorepublikové pátrání bylo vyhlášeno po dalších zlodějkách z Prahy. Tentokrát kradly dvě ženy v prodejně s koženou galanterií v ulici Milady Horákové v Praze 7.

Reklama

Další případ zlodějek řeší policie z Prahy Letná díky dubnové krádeži v butiku v ulici Milady Horákové. 

"Jak je na záběrech bezpečnostních kamer patrné, do obchodu přišly dvě ženy. Když si začaly prohlížet vystavený sortiment, jedna z žen se přitom postavila dá se říct mezi prodavačku a její prodejní pult. Druhá žena toho využila a z pod prodejního pultu odcizila peněženku s finanční hotovostí," prozradil policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Jednoznačnou chybou prodavačky byla volně položená peněženka v poličce. Té si okamžitě všimla jedna ze zlodějek a celá krádež pak byla dílem okamžiku.

"Druhá žena toho využila a z podprodejního pultu odcizila peněženku s finanční hotovostí přesahující 30 tisíc korun. Poté obě ženy z obchodu odešly neznámo kam. Celou událost prošetřují policisté z místního oddělení Letná, kteří touto cestou prosí širokou veřejnost o pomoc při pátrání po těchto ženách. Pokud byste kdokoliv ženy na záběrech poznal. Víte, kde bydlí, kde se pohybují, předejte prosím tyto informace policistům prostřednictvím linky 158," dodal policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Za každou informaci, pomoc i sdílení této reportáže předem děkujeme.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu