• Načítám...
>

Blíží se osmý Bull Sraz 2021

  • 6. srpna 2021,
  • 11:34,
  • PRAHA,
  • Lukáš Kubát

V sobotu 21. srpna se uskuteční Bull Sraz 2021, který je určen pro pitbulteriéry, bulteriéry nebo stafordy. Pro psy a jejich majitele je připraven pestrý program. Těšit se mohou na nejrůznější soutěžní disciplíny, překážkovou dráhu nebo přednášky.

Reklama

Už po osmé se uskuteční Bull Sraz neboli dostaveníčko pitbulteriérů, bulteriérů, stafordšírských bulteriérů nebo i kříženců, kteří se bull psům podobají. Sraz se uskuteční v sobotu 21. srpna v Centrálním parku Prahy 13 u metra Lužiny.

"Těšíme se na úplně skvělou atmosféru, která vždycky na těch srazech je, protože chodí bezvadní lidé, chodí bezvadní psi. Rekord sedm set pět psů nevím jestli překonáme, protože doba přeci jen nepřeje hromadným akcím, ale myslím si, že loňský počet pět set psů, bychom zvládnout mohli," konstatovala Kateřina Kašparová, pořadatelka akce.

Pro všechny bulíky a jejich majitele je připraven zábavný, ale i naučný program.

"Budeme hodně řešit právě výchovu a výcvik psů, protože po době covidové je mnoho psů, kteří rok nikde nebyli na cvičáku. Alice Pekařová přijede mluvit o agresi psů. Co to vlastně je agrese, jak se pozná, a jak s ní pracovat. Měl by sem opět Pesopark přivézt překážky, tunely, skočky, takže by si mohli pejsci vyzkoušet nějaké to sportování. Budeme zase soutěžit ve velmi zásadní disciplíně, která se jmenuje "Neber vuřta". To znamená, že já budu pejskům podstrkávat voňavé pamlsky a oni, pouze na základě slovních pokynů: "Nesmíš!", si je nesmí vzít," popsala Kateřina Kašparová, pořadatelka akce.

Připravena je i charitativní tombola, ve které pomůžete psům v nouzi. A pomoci můžete i zakoupením speciálního kalendáře.

"To je kalendář na celý rok 2022, plný opravdu legračních fotek. Vydávají ho Bulíci v nouzi, což je spolek, který pomáhá právě psům plemen bull, kteří se ocitli v nějaké špatné situaci. Objednat se dá na webu: bulicivnouzi.cz, dodala Kateřina Kašparová, pořadatelka akce.

Sraz bull plemen začne v sobotu 21. srpna v pravé poledne.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu