• Načítám...
>

Multisportovní příměstský kemp nabízí aktivní vyžití

  • 24. srpna 2021,
  • 18:33,
  • PRAHA,
  • Dagmar Kopečková

Florbalová škola Bohemians pořádá, v rámci konce letních prázdnin, Multisportovní příměstský kemp. Účastníci mají možnost vyzkoušet si různé druhy sportu. Převážně se však tábor zaměřuje na florbal. I přes pandemii koronaviru pořadatelé věřili, že se podaří tábory uskutečnit. Díky velkému zájmu veřejnosti považují sezónu za úspěšnou.

Reklama

Závěr prázdnin patří v prostorách Bublina arény na Praze 4 Multisportovnímu příměstskému kempu. Pořadatelem je Florbalová škola Bohemians, která pro zájemce připravuje sportovní aktivity po celý rok. 

"Organizujeme řadu sportovních a fotbalových kroužků. Příměstské tábory probíhají přes celé prázdniny. Jeden turnus jsme měli v červenci a teď tři v srpnu," konkretizovala Adéla Bočanová, vedoucí tábora.

Klub se zaměřuje především na výchovu mládeže v daném sportu. Příměstské tábory mají v rámci aktuální doby i další cíl. 

"Já si myslím, že je v této době určitě jeden z cílů znovu rozhýbat děti, vrátit je z domova zpátky zase ven do tělocvičny a znovu je, poté době covidu, nastartovat," zdůraznila Adéla Bočanová, vedoucí tábora.

Turnus vedou licencovaní trenéři, kteří se po celý týden starají o program celého tábora. Děti mají možnost si vyzkoušet různé druhy sportu.

"Hlavně je to tedy florbalový kemp, ale snažíme se zaměřovat i na jiné sporty, aby se děti naučily i ostatní sporty, jako třeba basketbal nebo různé míčové hry, a tak dále. Snažíme se o základy těch sportů a podle toho, jestli je to baví nebo ne, tak to třeba vyměňujeme anebo se na to zaměřujeme více," popsala Marie Hegenbartová, trenérka.

V aktuální sezóně patří Florbalová škola Bohemians, se svými 33 přihlášenými družstvy do pravidelných soutěží Českého florbalu, mezi největší florbalové kluby v České republice.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu