• Načítám...
>

V Aquapalace Praha návštěvníci zažijí Havajské léto

  • 7. června 2023,
  • 17:52,
  • PRAHA,
  • Ondřej Švec

V Aquapalace Praha odstartovala už 15. letní sezóna, tentokrát ve znamení Havaje. I letos je pro návštěvníky přichystáno plno zábavy, havajských specialit, bohatý animační program pro děti každého věku a velmi oblíbené koncerty a hudební večery. Mimo to si návštěvníci Aquapalace Praha mohou užít řadu atrakcí ve třech tematických vodních palácích a rozsáhlé venkovní zóně. Mezi vůbec nejoblíbenější atrakce patří Divoká řeka. A pro ty, kteří by se i v horkém létě chtěli ještě více zahřát, je připravený vůbec největší Saunový svět v Česku, který tvoří komplex osmnácti saun a prohříváren.

Reklama

Když se řekne Havaj, představíme si většinou odpočinek a kouzlo bezstarostnosti, bělostný písek a tyrkysovou vodu. A přesně takové bude i léto v Aquapalace Praha, které pro návštěvníky připravilo gastronomické speciality, stylové míchané koktejly, tradiční hudbu, tance a typicky havajské dekorace. 

"Aby tady bylo všem dobře, aby bylo všem teplo, aby všichni mohli odpočívat, poslouchat šumění vlnobití a užívat si míchané drinky přímo do vody," řekla Vladana Horáková - generální ředitelka Aquapalace Praha.

Havajskému stylu byla uzpůsobena i restaurace, která zákazníkům nabídne úplně jiný koncept, než na který byli doposud v Aquapalace Praha zvyklí. 

"U nás zůstanou určitě i po Havajském létě a je to v podstatě taková kombinatorika, krabičková metoda, kde si každý může kombinovat své přílohy a svá hlavní jídla, takže je to trošičku o takové sdílené ekonomice, protože si každý může koupit spoustu krabiček, které může v rámci rodiny a s přáteli spolu ochutnávat a sdílet," řekla Vladana Horáková - generální ředitelka Aquapalace Praha.

Připravena jsou většinou zdravá a lehká jídla, kde zároveň nemůže chybět typicky havajská ingredience, tedy ananas. 

"Oblíbené jsou masové kuličky, těstoviny s několika příchutěmi a kdo bude chtít něco zdravého, tak máme překrásný a opravdu čerstvý salátový bar s možností si namíchat vlastní salát s vlastními dresinky a zálivkami, takže to je pro ty, kteří třeba budou chtít držet v létě dietu," řekla Vladana Horáková - generální ředitelka Aquapalace Praha.

Atrakce a novinky přišly do Aquapalace Praha otestovat i známé osobnosti, mezi kterými nechyběla například herečka a modelka Eva Decastelo, která si léto dokáže užít doslova za jakéhokoli počasí a teplot. 

"Já mám obrovské štěstí, že jsem díky covidu objevila otužování, takže jsem vždy byla letní typ a teď jsem letní i zimní, ale obojí mám spojené s plaváním, takže mně je vlastně jedno, jaké je počasí, protože chodím plavat do Vltavy i v -18," řekla Eva Decastelo - herečka a moderátorka.

O slavnostní zahájení letní sezony se postarala dívčí skupina Lollipopz, která to v Aquapalace Praha pořádně rozbalila.

V Čestlickém aquaparku doufají, že Havajské léto přitáhne co nejvíce návštěvníků. 

"My věříme, že lidé si k nám najdou cestu do Aquapalace Praha, budou trávit svou dovolenou v Čechách a zjistí, jak je tady krásně," řekl Pavel Vokurka - marketingový specialista Aquapalace Praha.

V rámci Havajského léta si v Čestlicích přijde na své opravdu každý včetně dětí. Každý den se mohou těšit na animační programy. Zkrátka opravdová Havaj po Česku a nebo spíše po Čestlicku! 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu