• Načítám...
>

V obci Zdiby zdrží řidiče kvůli opravám semafory

V obci Zdiby v okrese Praha - východ ve Středočeském kraji probíhá oprava silniční komunikace II/608 od okružní křižovatky Zdiby směr Veltrusy, která v místě v následujících měsících omezí řidiče v dopravě. Práce potrvají až do měsíce září, kdy bude stavba hotová. Celkové náklady přesáhnou částku 76 milionů korun.

Reklama

V obci Zdiby v okrese Praha - východ ve Středočeském kraji probíhá oprava silniční komunikace II/608 od okružní křižovatky Zdiby směr Veltrusy, která v místě v následujících měsících omezí řidiče v dopravě.

Petra Kučerová, tisková mluvčí KSÚS: „Je to jedna z těch delších staveb nebo oprav, které momentálně provádíme. Týká se to úseku, který je delší než 3,5 kilometru, jedná se zhruba o tři etapy té stavby. V první etapě se opravovala část vozovky, v současné době probíhá oprava stávajícího kruhového objezdu a bude se navazovat výstavbou nového kruhového objezdu.“

Pokud budete místem projíždět, připravte se na to, že si chvíli postojíte. 

Petra Kučerová, tisková mluvčí KSÚS: „Doprava není omezena objížďkou, staví se za provozu, který je řízený semafory. Záleží na tom, jaká je intenzita dopravy, je to odvislé i od toho, ve které to je denní době. Toto tady budou řidiči pociťovat do září, kdy má být stavba hotová.“

V celém úseku dojde k obnově krytu vozovky a částečně k obnově podkladních vrstev. Oprava silnice je navržena na základě diagnostického průzkumu a probíhá formou recyklace za studena. Cena stavby je přes 76 milionů korun.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu