• Načítám...
>

Praha 1 připravuje program pro seniory i letos

  • 3. února 2022,
  • 13:47,
  • PRAHA 1,
  • Marek Tereba

První městská část připravuje program pro seniory i tento rok. Jednou z prvních akcí byl šansonový koncert na Malé Straně. Co ještě chystá jednička pro své obyvatele? Podívejte se.

Reklama

První městská část si připravila bohatý program pro seniory i tento rok. Na začátku února se třeba sešlo několik desítek z nich v Malostranské besedě na šansonovém koncertě Jany Rychterové a to i přes stále nepříznivou covidovou situaci. 

"Je to o trošku těžší, než v normální době, ale kdybyste se podívali do sálu, tak je tam zhruba 70 diváků, což je úspěch. To znamená, že je  vidět, že naši senioři se nebojí. Jsou opatrní, ale nebojí se. Tyto akce organizuje Středisko sociálních služeb a oni vědí, kdy se vydávají vstupenky a ta akce je samozřejmě zdarma, protože jsme rádi, že tady spolu takhle žijeme," řekl Petr Burgr, místostarosta MČ Praha 1.

Praha 1 má v plánu ale ještě spoustu akcí. Těšit se můžete i na ples. 

"Předně jsou to výlety, které dál obnovujeme a dál se bude jezdit po celé České republice. Dále je to prvomájový koncert na 1. května, kde se těšíme na všechny a je to taková náhrada za ten vánoční koncert. Pak samozřejmě ples 27. března, budeme mít ples seniorů na Žofíně, i ten jarní koncert bude na Žofíně a samozřejmě pak sledujte všechna upozornění, na webových stránkách MČ Praha 1, Střediska sociálních služeb a ve všech infocentrech. Tam se dozvíte všechny aktivity. Obnovili jsme - od včera fungují všechny kluby seniorů," řekla Helena Čelišová, ředitelka Střediska sociálních služeb Praha 1.

Vstup do klubů a na všechny akce je ale podmíněn dodržováním všech platných vládních opatření. Nutné je také mít po celou dobu trvání akce nasazený respirátor. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu