• Načítám...
>

Na náměstí Svatopluka Čecha bude dočasně Ježíškova kancelář

  • 23. listopadu 2023,
  • 10:01,
  • PRAHA 10,
  • Monika Rusová

První adventní neděli otevře Ježíšek svou malou modrou kancelář na náměstí Svatopluka Čecha. Každý, kdo má jakékoli přání, ho může napsat na připravený dopis. Jedinou podmínkou je, že musíte věřit na našeho Ježíška, který nenosí červenou čepičku a narodil se v Betlémě.

Reklama

Někdo dopis Ježíškovi namaluje, někdo napíše a většina z nás ho dá hotový za okno. Tuto tradici můžete letos trochu ozvláštnit, když navštívíte náměstí Svatopluka Čecha, přesněji malou dřevěnou budku před kostelem sv. Václava. 

"Budka je součástí našich Vánoc na Desítce"a je to místo, kam si děti můžou psát svá přání a poslat je touto cestou Ježíškovi," řekl Pavel Šutka (ODS), místostarosta MČ Praha 10.

Desátá městská část pořádá vánoční městečko na náměstí teprve podruhé a letos bude od 17. prosince do 22. prosince. Těšit se můžete na pěvecké sbory škol a školek, místní kapely, lokální občerstvení, dílničky pro děti a betlémské světlo.

"Budka bude otevřena od 3.12., kdy tu máme program k rozsvěcení stromu na Praze 10 a bude otevřena každý den od 8 hodin ráno do 8 hodin večer. Toho 3. 12. tady startujeme v 6, bude tady slovo faráře, přivítání ze strany zástupců městské části, bude tady vystoupení dětského sboru a pak budeme rozsvěcet stromeček," řekl Pavel Šutka (ODS), místostarosta MČ Praha 10

Své přání Ježíškovi můžete přijít napsat až do 23. prosince.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu