• Načítám...
>

Praha 12 otevřela novou mateřskou školku

  • 4. září 2017,
  • 17:28,
  • PRAHA 12,
  • Jana Peterková

Otevřením nové Mateřské školky Angel zahájil nový školní rok starosta MČ Prahy 12, který slavnostně zahájil provoz nové bilingvní školky v této Modřanech. Školka je zapojena do nového projektu multijazyčného vzdělávání. Starosta byl také předat vstupní placky prvňáčků v ZŠ Tomáše Gariggua Masaryka a popřál jim hezký začátek školního roku.

Reklama

V ruce kornout plný dobrot a nebo kytka pro paní učitelku. V očích velká očekávání a za zády ještě pro jistotu maminka a nebo tatínek. Takhle pohodově si první školní den užívali malí prvňáčci MČ Praha 12, kteří se na nový školní rok opravdu těší.

anketa

"Zdá se mi, že mám samé šikovné děti, protože jsou usměvavé a hodné. Vypadá to pěkně," řekla Jitka Hávová, třídní učitelka 1. B.

Starosta MČ Praha 12 prvňáčkům rozdával odznáčky, které jim budou navždy připomínat jejich první školní den.

"Samozřejmě je to škola, která působí rodinným dojmem. Já si myslím, že my jsme tady v Modřanech, Komořanech, Cholupicích, Točné a na Kamýku jedna rodina, takže to s tím všechno souvisí," řekl Milan Maruštík, starosta MČ Praha 12.

Po přivítání prvňáčků vyrazil starosta zahájit provoz úplně nové MŠ v Modřanech, která je skutečnou chloubou této MČ. Jde o bilingvní školku, kde fungují 4 skupinky dětí v rámci 2 tříd. V těch mají program organizovaný jak v českém, tak anglickém jazyce.

anketa

První školní den ve sluncem prosvícené atmosféře se nesl ve znamení klidu a pohody. Rodiče s dětmi ho odcházeli oslavit do cukrárny, a nebo se chystali ještě dokupovat školní pomůcky. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu