• Načítám...
>

Vyhřívaný bazén i atrakce pro děti nabízí koupaliště Petynka

  • 29. června 2022,
  • 8:49,
  • PRAHA 6,
  • Marek Tereba

Jeden z nejoblíbenějších pražských bazénů láká návštěvníky na vyhřívaný bazén, atrakce pro děti i fit jídla. Vykoupat se na Petynku chodí nejen obyvatelé Prahy 6, ale Pražané z různých koutů města. Co koupaliště Petynka nabízí?

Reklama

Léto je tady a s ním i chuť zajít si někam zaplavat. Neláká vás přírodní koupaliště? Nevadí. Pro vaše děti i pro vás je tady koupaliště Petynka.

Zaplavat si můžete v padesáti metrovém bazénu, který má díky neustálému vyhřívání 25° Celsia. 

To ale rozhodně není vše.

"Tobogán, dětské brouzdaliště, občerstvení. Zadní část je pro děti, kde je aqua zorbing, elektrické čtyřkolky, nafukovací trampolíny, beach volejbal a ping pong. Tobogán je 150 metrů dlouhý a mohou se na něm lidé prohánět zdarma, je to vše v ceně," řekl Petr Šimánek, provozní manager koupaliště.

Koupaliště nabízí i občerstvení a na své si tady přijdou opravdu všichni. 

"Jedná se o rychlé občerstvení, kde se snažíme nabízet i zdravou stravu, takže od klasických smažených záležitostí, hranolek, párků v rohlíku i saláty, wrap, hamburger. Snažíme se, aby ta strava byla trošku pestrá," řekl Petr Šimánek, provozní manager koupaliště.

Kapacita koupaliště je 1600 osob.

"Nabízíme oddělené dámské a pánské šatny, které jsou zdarma, pouze za sto korunovou zálohu na čip, který je nutností k využívání šaten," řekl Petr Šimánek, provozní manager koupaliště.

Pokud přijdete po šestnácté hodině, zaplatíte snížené vstupné. Senioři mají na vstup slevu a obyvatelé Prahy 6 starší 70 let si sem mohou přijít zaplavat úplně zadarmo.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu