• Načítám...
>

Stavební práce na Prosecké ulici pokračují

  • 18. října 2022,
  • 9:10,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Technická správa komunikací provede v termínu od pondělí 17. října do 20. listopadu 2022 opravu vozovky v další části Prosecké ulice, v úseku Na Vyhlídce – Na rozhraní. Práce tak navazují na již zrekonstruované úseky z minulých let.

Reklama

Až do 20. listopadu musí řidiči projíždějící Proseckou ulicí v Praze počítat s dopravními komplikacemi. Technická správa komunikací hlavního města Prahy tu provádí opravu vozovky. Práce tak navazují na již zrekonstruované úseky z minulých let.

"Pokračujeme v rekonstrukci další části ulice Prosecká. Bude se jednat o dva úseky. První úsek je v Čuprova, Františka Kadlece, kde pokračujeme na stavbě, která probíhala v loňském roce. Dále budeme pokračovat v úseku mezi ulicemi Na Vyhlídce a Na rozhraní. Zde, v tomto úseku, budeme dělat kompletně nový, živičný povrch a budeme opravovat uliční vpusti a celkově zrekonstruujeme povrch vozovky, krajnic," konkretizovala Barbora Lišková, tisková mluvčí TSK hl. m. Prahy.

V rámci zmiňované opravy vozovky, která v současné době vykazuje četné výtluky a síťové trhliny obrusné vrstvy, bude odfrézována a položena nová, obrusná vrstva vozovky. Dále budou provedeny nezbytné sanace neúnosného podloží, lokálně vyrovnány obrubníky, opraveno odvodnění a bude obnoveno vodorovné dopravní značení. 

"V rámci této stavby bude ulice Prosecká uzavřena ve směru z Libně směrem na Prosek. Zde bude doprava vedena po objízdné trase. Tato objízdná trasa ve směru Libeň bude po ulici Na Pekařce, Prosecká, Zenklova, Libeň. A ve směru na Letňany bude po ulici Zenklova, Vosmíkových, Na Stráži, Prosek, Letňany," doplnila Barbora Lišková, tisková mluvčí TSK hl. m. Prahy.

V plánu je také rekonstrukce zbylé části Prosecké ulice, a to v úseku Na Vyhlídce – Vysočanská, kde by práce měly pokračovat v následujících měsících na uličních vpustech a v roce 2023 zde bude také položen nový povrch.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu