• Načítám...
>

Divadlo Metro představilo novou komedii

  • 28. listopadu 2022,
  • 12:52,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Pikantní komedie o nelehkém životě zadaných heterosexuálních mužů plná groteskních scén, která vyústí ve velmi překvapivý a nečekaný závěr. Jak získat prosperující řetězec pizzerií a zajistit si skvělou budoucnost? Odpověď se dozvíte v komedii Na Vánoce budu gay, kterou můžete vidět v Divadle Metro.

Reklama

Na Vánoce budu gay. To je název pikantní komedie, která nově patří do repertoáru Divadla Metro. V hlavních rolích se mohou diváci těšit na Filipa Blažka a Martina Zounara.

"Je to italská současná komedie, která se hraje v podstatě po celém světě, ale zároveň samozřejmě v Itálii na mnoha místech. Napsal to velice populární italský herec, autor a muzikant. Musím říci, že to je napsáno velice natvrdo o tom, co je člověk schopen pro prachy udělat," řekl Martin Zounar, herec.

Celý děj je plný groteskních scén, které vyústí ve velmi překvapivý a nečekaný závěr. Jak získat prosperující řetězec pizzerií a zajistit si skvělou budoucnost? Stačí tak málo - stát se na Vánoce gayem.

"Nejdřív jsme se toho báli, ale spíš kvůli zlým jazykům, ale jinak si myslím, že se tomu nevysmíváme. Je to prostě hra a doufejme, že to bude zábavné a v těch situacích, které hrajeme, to snad nebude nějak sprosté," řekl Filip Blažek, herec.

"Filip říkal minule, že to i viděl v praxi, že člověk je schopen, aby byl ředitel firmy, udělat cokoli," řekl Martin Zounar, herec.

"Zrovna tady to, co my zkoušíme a hrajeme si na to, bude v dnešní době skutečně rezonovat jako blázen," řekl Filip Blažek, herec.

"Jde to rychle ke konci a myslím si, že ten konec je velice dobrý," řekl Martin Zounar, herec.

Hra Na Vánoce budu gay je v programu Divadla Metro vždy jednou měsíčně. Aktuální termíny představení najdete na webových stránkách divadla.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu