• Načítám...
>

V Zoo začaly dýňové hody

  • 26. října 2023,
  • 17:34,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Od čtvrtka do neděle probíhají v pražské zoo dýňové hody. Týkají se bezmála dvou desítek zvířat, která budou v rámci komentovaných krmení dostávat dýně. Na sobotu 28. října navíc zahrada chystá speciální program u příležitosti státního svátku.

Reklama

V pražské zoo probíhají dýňové hody. Tradiční podzimní akce se týká přibližně dvou desítek zvířat.

"Letos jsou ty dýňové hody čtyři dny, od čtvrtka 26. října do neděle 29. října a běží podle programu, kdy každý den řada druhů zvířat ty dýně dostává, teď jsme u slonů, ale dostávají je hroši, psi pralesní a tak dále, zkrátka 18 druhů zvířat, některá každý den, některá jen ve vybraných dnech," řekl Miroslav Bobek, ředitel Zoo Praha.

Mimo dýňových hodů připravili v zoo na sobotu 28. října také akci se zajímavým programem. Konat se bude u příležitosti státního svátku.

"My samozřejmě to, že je 28. října státní svátek, také reflektujeme, a to jednak tím, že jsme připravili vstupné za korunu pro děti do 15 let a jednak proběhne křest psů pralesních. Také pak bude akce pochopitelně u našich lvů, abychom během státního svátku také podnikli něco s naším emblematickým zvířetem," řekl Miroslav Bobek, ředitel Zoo Praha.

A právě v tento den se mohou návštěvníci těšit na speciální krmení lvů. To proběhne v zoo přesně ve 14 hodin.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu