• Načítám...
>

Divadlo Rokoko láká na prohlídku zákulisím

  • 1. února 2022,
  • 19:08,
  • PRAHA 1,
  • Marek Tereba

Prohlídka divadla se divákům jen tak nepoštěstí. O to lepší je prozkoumat divadelní uličky po odehraném představení. V Rokoku takovou možnost nabízí. Malou ochutnávku vám nabídne následující reportáž.

Reklama

Potlesk, opona a atmosféra představení je pryč. Tohle zažil asi každý z nás. Nejen pro tyto diváky připravilo divadlo Rokoko prohlídky zákulisí divadla. Ty začínají hned po vybraných představeních a vy si tak můžete ještě několik desítek minut vychutnat divadelní atmosféru a nechat v sobě doznít představení třeba pohledem do kostymérny. 

"Tak nejprve ve foyer se dozví něco kompletně o Městských divadlech pražských a trochu o historii divadla Rokoko a pak se vlastně podívá na scénu, podívá se do sálu, ale podívá se hlavně do těch zákulisních prostor, jako je inspice, dekadentka, herecké šatny nebo maskérna a dozví se trochu něco o zákulisním fungování divadla," řekla Věra Malá, uvaděčka a průvodkyně.

Zajímavá je určitě prohlídka jeviště. O to víc, že na ni divák dvě hodiny předtím koukal z hlediště a teď se může sám projít mezi kulisami a okusit pohled herců.

Rokoko nepatří zrovna k největším pražským divadlům. Kapacita hlediště je 209 míst. Sami herci občas s nedostatkem místa bojují, o to víc má ale celé divadlo atmosféru.

Samozřejmě vám nemůžeme ukázat úplně všechno. Ale věřím, že jsme vás nalákali.

"Co třeba nějaké perličky? Jsou připravené pro diváky?"

"Musí přijít a nechat se překvapit," řekla Věra Malá, uvaděčka a průvodkyně.

Pokud si tedy zážitek z divadla chcete ozvláštnit prohlídkou zákulisí, všechny informace včetně představení s prohlídkami zákulisí najdete na stránkách mestskadivadlaprazska.cz. Vstupenky na prohlídku si můžete zakoupit předem i po představení ve foyer divadla. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu