• Načítám...
>

V Praze se bude opět mezi svátky sportovat zdarma

  • 24. prosince 2021,
  • 13:42,
  • PRAHA,
  • Marek Tereba

Pražané si budou moci opět zasportovat zadarmo. Hlavní město totiž opět připravilo Týden sportu zdarma. V rámci této akce budou moci zájemci vyzkoušet různé druhy sportovních aktivit zcela zdarma.

Reklama

Jít si zacvičit, zaběhat nebo třeba zabruslit. Mezi svátky se Pražanům otevřou opět některá sportoviště v hlavním městě zdarma.

"Týden sportu zdarma je naše každoroční akce, kterou pořádáme tedy i letos přes ta pandemická opatření, která pochopitelně pokračují na většině sportovišť, ale myslím si, že lidé už si zvykli, že musí chodit s Tečkou a musí akceptovat ta opatření, která tam jsou," řekl Vít Šimral, radní hl. m. Prahy.

Před cestou na konkrétní sportoviště je tedy dobré zkontrolovat obsazenost a případně vytvořit rezervaci.

"Tam, kde jsou například prostorově omezené kurzy, kdy jsou ta sportoviště menší, tak tam doporučují, aby se zájemci registrovali a můžou se registrovat na registračním formuláři, který najdou na stránce prahasportovni.eu," řekl Vít Šimral.

Týden sportu začne v sobotu 25. prosince a skončí poslední den roku 2021. Veřejnosti se otevře několik desítek sportovišť po celé Praze. Pokud tak budete chtít vysportovat bramborový salát a další dobroty, určitě vyrazte.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu