• Načítám...
>

Kinobus i letos vyrazil do ulic Prahy

  • 29. června 2023,
  • 1:04,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Oblíbený Kinobus opět vyrazil do ulic Prahy. Bezplatné promítání filmů ve vybraných lokalitách metropole i letos nabízí snímky jak z české, tak i zahraniční produkce.

Reklama

Také v letošním roce zpříjemní Pražanům letní večery Kinobus. Bezplatné promítání filmů ve vybraných lokalitách metropole opět nabízí snímky jak z české, tak i zahraniční produkce.

"Kinobus je letí kino, klasické letní kino, jak ho všichni známe, akorát má tu jedinečnou vlastnost, že je mobilní. Všechno, co se veze, tak se veze tady v té karose, která dřív pro dopravní podnik jezdila a sloužila. Letos máme jedenáct lokalit, dobře se to pamatuje, 22 filmů a 44 promítacích večerů, takže ta čísla jsou takováto a dnes asi film Top Gun: Maverick, to je asi lákadlo dnešního léta, jsou tam španělské komedie, francouzské komedie, které podle mě nejsou trhlé, jsou dobré a pak české a slovenské filmy samozřejmě. Většinou ten žánr volíme tak, aby byl komediální," řekl Jan Štoidl, projektový manažer Kinobusu.

Kinobus tradičně doprovází také stánek s občerstvením. Ten má na letošní rok připravený hned několik novinek.

"Letos nabízí samozřejmě jako každý rok točené pivo, máme změny, oproti klobásám máme letos quesadilly, tortilly, takže jedeme trošku ve zdravém životním stylu, protože dopravní podnik je zdravý. Program najdete na dpp.cz/kinobus, případně na stránce kinobus.cz, na sociálních sítích, jsme všude a všude informujeme," řekl Jan Štoidl, projektový manažer Kinobusu.

Kinobus letos zavítá opět například do Letňan, na Vítkov, na sídliště Řepy nebo do parku u Chodovské tvrze.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu