• Načítám...
>

Kukuřičné bludiště je místo, kde se chcete ztratit

Kukuřičná bludiště, která jsou dnes v Česku už tradicí, mají letos tvary států Evropské unie. Labyrint s nejvyšším porostem, navíc ve tvaru České republiky, pak najdete v pražských Klíčanech.

Reklama

Kukuřičné bludiště je rozhodně místem, kde se chcete ztratit. Třeba s přáteli nebo s rodinou. Jedno takové je i v pražských Klíčanech. 

"Máme celkem 19 polí, kde se nachází 24 členských zemí Evropské unie, konkrétně tady v Klíčanech máme Českou republiku. Návštěvníci si mohou zahrát dvě varianty her, jsou tam hry pro dospělé a pro děti a celý fígl spočívá v tom, že bloudí v bludišti a hledají cedulky," řekl Michal Janych - team leader Kukuřičného bludiště Klíčany.

V bludišti můžete nacházet buď tyto cedulky s konkrétními městy České republiky a nebo také cedulky s písmenky, podle kterých pak doplňujete do kartiček luštěnku. 

"Dostanou vždy kartičku, která je oboustranná, hledají daná písmenka a vždy podle těch písmenek poznají, kam mají psát. Děti hledají  nějaká 4 slova, která jim dohromady dají nějakou tajenku a dospělí najdou jedno slovo, ze kterého dál potom skládají další slova, co je napadnou," řekl Michal Janych - team leader Kukuřičného bludiště Klíčany.

anketa

Vedle originálních tvarů labyrintu je letošní novinkou také noční bloudění.

"Noční bloudění začínají vždy v 9 večer, s tím, že se může přijít v nějakém kostýmu, masce, převleku, hrají se trošku jiné varianty her a jsou za to i jiné odměny. Od 9 do 11 to je vždy bez strašení a v 11 večer tam naběhnou strašidla," řekl Michal Janych - team leader Kukuřičného bludiště Klíčany.

Kukuřičná bludiště jsou v provozu denně včetně víkendů a svátků vždy od 9 hodin ráno do 8 hodin večer.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu